Fred

Zoals hierboven te zien, ben ik zeer tevreden met de training

Reactie Computrain:

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze diensten. Jouw feedback motiveert ons om continu te streven naar de hoogste kwaliteit.

Patrick

We hadden een geweldige trainer, wegens een late switch van moment ben ik de cursus in het Engels gaan doen. Dit is helaas mijn zwakke punt. Hierdoor heb ik het extra moeilijke gehad om alle juiste... We hadden een geweldige trainer, wegens een late switch van moment ben ik de cursus in het Engels gaan doen. Dit is helaas mijn zwakke punt. Hierdoor heb ik het extra moeilijke gehad om alle juiste termen te leren en te onthouden wat het zijn.
De cursus was zeer interessant, wel ben ik tot de conclusie gekomen dat de organisatie waar ik werk te klein is voor het juist toepassen van de theorie. Waar kan probeer ik wel stukjes van de theorie toe te passen maar om dit goed te kunnen doen zal je er echt veel / vaak mee moeten werken.

Kim

Enthousiaste, kundige docent en goeie training, sloot goed aan op wat ik nodig had.

Jimmy

Instructeur gaf duidelijke en goede instructies, fijn in de omgang en geduldig voor diegene die het nodig hadden. Locatie was uitstekend. Lesinhoud was merendeel bekend, maar alsnog veel goede tips... Instructeur gaf duidelijke en goede instructies, fijn in de omgang en geduldig voor diegene die het nodig hadden. Locatie was uitstekend. Lesinhoud was merendeel bekend, maar alsnog veel goede tips meegekregen.

Judith

Nvt

Marc

De lesinhoud was nieuw voor mij. Ik heb niet zoals andere leerlingen een vooropleiding gevolgd.
Als een andere leerling het woord voerde in de klas, kon de docent het volgen maar ik niet vanwege de vreemde termen.
Het was heel veel informatie in 2 dagen.

Mijn idee/wens is om voor mensen zoals ik, voortaan aparte modules in te voeren met aparte examens.

Milan

Hele goede leraar die vooral ook praktijk erin wilde brengen en veel afwisselde met oefeningen. Heel blij mee. De toets die je aansluitend kan doen, sluit er niet goed bij aan vind ik. Dat komt meer... Hele goede leraar die vooral ook praktijk erin wilde brengen en veel afwisselde met oefeningen. Heel blij mee. De toets die je aansluitend kan doen, sluit er niet goed bij aan vind ik. Dat komt meer door Scrum.org dan de les in mijn opinie

Computrain

Duidelijke uitleg en fijn om een boekje te krijgen waar nog heel veel informatie instaat.

Martijn

Wel heel veel gericht op het behalen van het examen. Ik had graag ook wat meer over de toepassing in de praktijk gehad. Gelukkig had de trainer daar na afloop van de training nog wel tijd voor, maar... Wel heel veel gericht op het behalen van het examen. Ik had graag ook wat meer over de toepassing in de praktijk gehad. Gelukkig had de trainer daar na afloop van de training nog wel tijd voor, maar dat zou eigenlijk ook in de training aan boed moeten komen.

Bart

Docent wist de soms toch wel droge stof op een goede en humoristische wijze te brengen. Interactie binnen de groep was nuttig en leerzaam, er werden interessante ervaringen uitgewisseld.