Nancy

Ik heb 2 keer het examen gemaakt en 2 keer gezakt. Het is een heel zwaar en pittig examen (WHY??) en de vraag is hoe kan je je echt goed voorbereiden op dit examen. Ik snap de stof, ik kan het... Ik heb 2 keer het examen gemaakt en 2 keer gezakt. Het is een heel zwaar en pittig examen (WHY??) en de vraag is hoe kan je je echt goed voorbereiden op dit examen. Ik snap de stof, ik kan het toepassen maar je mag nagenoeg geen fouten maken. Ik snap dat jullie niks aan het examen kunnen doen maar de motivatie om weer een nieuw examen aan te vragen is er niet.

Beste Nancy,
Beste Nancy,
Bedankt voor je openhartige feedback. We begrijpen dat het erg frustrerend kan zijn om meerdere keren voor een examen te zakken, vooral als je de stof goed beheerst. Het spijt ons te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We willen je graag ondersteunen in je voorbereiding en kijken hoe we je beter kunnen helpen. Misschien kunnen we extra oefenmateriaal of een voorbereidende sessie aanbieden om je vertrouwen te vergroten.
Jouw doorzettingsvermogen is bewonderenswaardig en we hopen dat je de moed vindt om het nog een keer te proberen. We staan klaar om je te helpen waar we kunnen.

Jean

Leeg omgeving was niet van toepassing, dat was niet zichtbaar in de leeromgeving. moest een externe Teams link volgen.

Beste Jean,
Beste Jean,
Bedankt voor je feedback. We betreuren het dat de leeromgeving niet naar verwachting was en dat je een externe Teams-link moest volgen. We begrijpen dat dit ongemak heeft veroorzaakt en zullen dit zeker meenemen om onze leeromgeving te verbeteren. Jouw opmerkingen zijn waardevol voor ons en helpen ons om onze diensten te optimaliseren.

Petra

Prima training. Alleen vind ik online omgeving niet zo fijn werken. Teams werkt prettiger. Trainer doet het goed en neemt de tijd om uit te leggen.

Reactie Computrain:

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze diensten. Jouw feedback motiveert ons om continu te streven naar de hoogste kwaliteit.
Computrain

Ik vond de introductie (voorstellen van de docent) erg lang. Ik had graag sneller willen ingaan op de inhoud.
Ik ben positief over de mate van interactie met de groep. Hij stond open voor vragen.

Rintje

De eerste dag was prima, uitgebreid en goed te volgen.
Ik denk dat we daarom op de tweede dag wat in tijdnood kwamen.
Hierdoor had ik het gevoel dat de stof de tweede dag snel werd...
De eerste dag was prima, uitgebreid en goed te volgen.
Ik denk dat we daarom op de tweede dag wat in tijdnood kwamen.
Hierdoor had ik het gevoel dat de stof de tweede dag snel werd doorgelopen.
Iedereen scoorde op de onderdelen die tijdens de tweede dag zijn behandeld ook minder in de toets.

Reactie Computrain:

Hartelijk dank voor je review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze diensten. Jouw feedback motiveert ons om continu te streven naar de hoogste kwaliteit.
Met vriendelijke...

Darko

Het was een hele fijne docent.

Informele aanpak was leuk

Renate

Relevant voor het examen met voorbeelden uit de praktijk, erg fijn.

Ilona

Het was een fijne training. Goede structuur, duidelijke uitleg met relevante voorbeelden.
De docenten had ervaring, kennis van zaken en een goede klik met de groep. Ik ben goed voorbereid op het examen.
Het examen heb ik begin september gemaakt, en deze heb ik behaald. Daar ben ik natuurlijk ook heel blij mee.

Computrain

Fijne docent en het boekje sluit prima aan op wat in de praktijk moet doen.