Ik vond het wat rommelig en er zat te weinig structuur in de cursus waardoor het denk ik vooral voor de minder ervaren developer moeilijk te volgens was. De docent was wel goed op de hoogte van... Ik vond het wat rommelig en er zat te weinig structuur in de cursus waardoor het denk ik vooral voor de minder ervaren developer moeilijk te volgens was. De docent was wel goed op de hoogte van alle nieuwe technieken. Maar was tijdens de les nog dingen aan het uitzoeken en dat is voor cursisten niet handig en onduidelijk.
Lesmateriaal is verouderd (hele oude versie angular) en heb ik niet gebruikt.
Online omgeving die werd aangeboden was heel traag en eigenlijk niet goed bruikbaar dus we zijn overgegaan op teams

Reactie Computrain:

Bedankt voor je feedback! We zullen je feedback over de docent en lesmateriaal intern doorzetten. We hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren.
Met vriendelijke groet,...
Computrain

Niet iedereen was goed voorbereid op de online leeromgeving.
Niet iedereen was goed voorbereid op de online leeromgeving.
Het is essentieel dat men dit van tevoren goed kan testen, zijn de alle urls te bereiken op het internet of worden deze door de eigen organisatie geblokkeerd.
Zorg desnoods voor een laptop die niet gekoppeld is aan het bedrijfsnetwerk (eventueel tijdelijk) of gebruik je thuis computer zorg voor een internet backup verbinding ( eventueel je telefoon als HotSpot).

Reactie Computrain:

Bedankt voor je feedback! We hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren.

Anne

Fijne trainer die veel kennis en ook ervaring had van het onderwerp. De bereikbaarheid door werkzaamheden op A12 was minder. Het had fijn geweest als dit van tevoren gemeld was. De locatie is prima,... Fijne trainer die veel kennis en ook ervaring had van het onderwerp. De bereikbaarheid door werkzaamheden op A12 was minder. Het had fijn geweest als dit van tevoren gemeld was. De locatie is prima, ruimte mag groter en dames wc's op alle afdelingen zou fijn geweest zijn.

Reactie Computrain:

Bedankt voor het delen van je review, Anne. We wensen je veel succes toe met het toepassen van de opgedane kennis.

Petra

Briljante docent. Wist met praktijkvoorbeelden en mooie oneliners de saaie stof toch interessant te maken en zorgde dat het beklijft. Complimenten.

Reactie Computrain:

Bedankt voor het delen van je positieve review, Petra. We wensen je veel succes toe met het toepassen van de opgedane kennis.
Computrain

Lesmateriaal is qua indeling rommelig (vragen/opdrachten en antwoorden), daarnaast zitten hier en daar fouten in de antwoorden.

Reactie Computrain:

Bedankt voor je review! We wensen je veel succes met het toepassen van de opgedane kennis.

Afke

Mooie manier van lesgeven. Het boek geeft duidelijke uitleg en naslagwerk. De docent heeft kennis van het vak en legt dit duidelijk uit

Reactie Computrain:

Bedankt voor je positieve feedback, Afke! Daar zijn we erg blij mee.

Ingeborg

Hybride variant werd het ineens. Dit werkte niet, was verwarrend daarom tweede dag op eigen locatie georganiseerd.

Reactie Computrain:

Bedankt voor je review, Ingeborg!

Mandy

Reactie Computrain:

Bedankt voor je beoordeling Mandy, hopelijk mogen wij jou in de toekomst nog eens als een van onze studenten verwelkomen.
- Computrain

Fred

Cursusmateriaal geleverd in het Engels. Volgorde sluit niet aan op verhaal docent. Verhaal docent uitgebreider. Mis een boek als naslagwerk.

Reactie Computrain:

Bedankt voor je feedback, Fred. We zullen je feedback intern doorzetten. We hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren.

Riks

Het was wel erg veel theorie om naar te luisteren

Reactie Computrain:

Bedankt voor je feedback Riks. We begrijpen dat het luisteren naar veel theorie vermoeiend kan zijn. We zullen je opmerking meenemen en kijken hoe we de balans hierin beter kunnen afstemmen. We... Bedankt voor je feedback Riks. We begrijpen dat het luisteren naar veel theorie vermoeiend kan zijn. We zullen je opmerking meenemen en kijken hoe we de balans hierin beter kunnen afstemmen. We waarderen je input enorm!
- Computrain