.....

Reactie Computrain:

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn dat de cursus zo goed is bevallen, hopelijk mogen wij jou in de toekomst nog eens als een van onze studenten verwelkomen.
-...
- Computrain

De theorie sloot naadloos aan op de praktijk bij mijn eigen bedrijf. Gedurende de cursus betrok ik de stof gelijk op mijn eigen bedrijf en processen

Niels

Erg vaardige docent die verstand van zaken had van de theorie en dit ook kon vertalen naar praktijk voorbeelden.

Reactie Computrain:

Bedankt voor je positieve feedback, Niels! Daar zijn we erg blij mee.

John

Heel veel geleerd in twee dagen . Goede uitleg en oefeningen

Reactie Computrain:

Bedankt voor je positieve feedback, John! Daar zijn we erg blij mee.
Computrain

Duidelijk werkboek met uitleg en opdrachten om te oefenen. Het boek werd gevolgd maar er was ook ruimte voor eigen inbreng. Duidelijke uitleg door docent, afstemming op verschillende niveaus binnen... Duidelijk werkboek met uitleg en opdrachten om te oefenen. Het boek werd gevolgd maar er was ook ruimte voor eigen inbreng. Duidelijke uitleg door docent, afstemming op verschillende niveaus binnen de groep. Goed bereikbare locatie, prima verzorgd.

Goed!

Constantijn

Een nuttige inleidende cursus voor Angular. Aangezien de omgeving weer nieuwere elementen heeft, zijn de bijgeleverde boeken snel weer verouderd. De online documentatie is beter en ook gebruikt door... Een nuttige inleidende cursus voor Angular. Aangezien de omgeving weer nieuwere elementen heeft, zijn de bijgeleverde boeken snel weer verouderd. De online documentatie is beter en ook gebruikt door de docent. De docent heeft ook duidelijk uitgelegd welke onderdelen nieuw zijn en wat oudere applicaties gebruiken.

Reactie Computrain:

Bedankt voor je feedback, Constantijn! Daar zijn we erg blij mee.
Computrain

De persoonlijke verhalen en ervaringen van de docent gaven de juiste context wat nodig is om de geleeerde stof op juiste wijze te gaan implementeren

Heleen

Een toptraining van een topdocent. Zo ontzettend energiek, creatief en informatief! Dank daarvoor.

Reactie Computrain:

Bedankt voor je positieve feedback, Heleen! Daar zijn we erg blij mee.

Randy

De trainer heeft een alternatieve trainingswijze voorgesteld, die ik als zeer prettig, interactief en leerzaam acht. Zijn persoonlijke inbreng (van ervaring) is daarbij naast interessant ook... De trainer heeft een alternatieve trainingswijze voorgesteld, die ik als zeer prettig, interactief en leerzaam acht. Zijn persoonlijke inbreng (van ervaring) is daarbij naast interessant ook aanvullend geweest. Ik heb bog wel een kritische opmerking voor de trainingslocatie. Het algemene voorkomen is wat ouwbollig. Verder is het gebruik van limonadeglazen voor hete thee en koffie mijn inziens niet ok. Overigens de lunch en de mogelijkheid van vervoer van OV naar de locatie en vice versa, ook al heb ik er geen gebruik van gemaakt, meer dan prima/top.

Reactie Computrain:

Bedankt voor je positieve feedback, Randy! Daar zijn we erg blij mee.