Prima cursus, goede docent, had goede kennis.

Reactie Computrain:

Bedankt voor je positieve feedback! Wat fijn om te horen dat de cursus zo goed naar wens was. Wij waarderen jouw reactie enorm!

Suzan

De training mag uit elkaar gehaald worden en verdeeld worden over 3 of 4 trainingsdagen. Het is teveel voor 2 dagen. Dit gaven ook meer ervaren mensen aan die al agile werken.

Reactie Computrain:

Bedankt voor je feedback, Suzan. We zullen je feedback over de lesdagen intern doorzetten. We hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren.
Met vriendelijke groet,...

Caroline

Het lesmateriaal werd enkele weken vooraf toegestuurd en dat vond ik heel prettig. Kon ik alvast een deel vooraf bekijken. De oefeningen zijn prima te doen maar niet zonder wat puzzelwerk. Gelukkig... Het lesmateriaal werd enkele weken vooraf toegestuurd en dat vond ik heel prettig. Kon ik alvast een deel vooraf bekijken. De oefeningen zijn prima te doen maar niet zonder wat puzzelwerk. Gelukkig zijn antwoorden ook beschikbaar. De cursus zelf vond ik heel goed en zeer nuttig. Wel wat lang voor concentratie en het stilzitten, ik heb liever 2x een halve dag. De online omgeving werkte bij mij minder goed. De videoverbinding werkte niet en audio kwam niet altijd goed over. Zal wel te maken hebben met mijn privé infrastructuur. Met Teams heb ik overigens wel goede ervaringen bij online cursussen.

Reactie Computrain:

Bedankt voor je review, Caroline. We wensen je veel succes met het toepassen van de opgedane kennis.

Jeff

Ervaring was goed, goede trainer met veel kennis en ervaring over zijn vak. Kon dit op een leuke en informatieve manier overbrengen. De stof was goed te behappen en duidelijk, i.c.m. de labs werd... Ervaring was goed, goede trainer met veel kennis en ervaring over zijn vak. Kon dit op een leuke en informatieve manier overbrengen. De stof was goed te behappen en duidelijk, i.c.m. de labs werd dit verder verhelderd.

Reactie Computrain:

Bedankt voor het delen van je positieve review, Jeff. We wensen je veel succes toe met het toepassen van de opgedane kennis.

Simone

Leuke training waarin ik de beginselen van Agile/ Scrum heb leren kennen. Met name de interactieve werkvormen waren leuk en behulpzaam in het leerproces.

Reactie Computrain:

Bedankt voor je positieve feedback Simone! Wat fijn ook om te horen dat je de beginselen van Agile/Scrum op een leuke manier hebt leren kennen. Ook erg leuk om te horen dat de interactieve... Bedankt voor je positieve feedback Simone! Wat fijn ook om te horen dat je de beginselen van Agile/Scrum op een leuke manier hebt leren kennen. Ook erg leuk om te horen dat de interactieve werkvormen behulpzaam waren in je leerproces. We waarderen je reactie enorm!

Yvonne

Fijne cursuservaring gehad. Trainer had vele voorbeelden die aansluiten bij theorie.

Reactie Computrain:

Bedankt voor je positieve feedback Yvonne! Wat fijn om te horen dat de cursus zo goed naar wens was en dat de trainer veel voorbeelden had die goed aansloten op de theorie. Wij waarderen jouw... Bedankt voor je positieve feedback Yvonne! Wat fijn om te horen dat de cursus zo goed naar wens was en dat de trainer veel voorbeelden had die goed aansloten op de theorie. Wij waarderen jouw reactie enorm!

Carmencita

Tijdens training worden wij begeleid door docent ,draagt op een pakkende manier zijn kennis over op deelnemers van de training. Prettige training

Reactie Computrain:

Bedankt voor je positieve feedback Carmencita! Wat fijn om te horen dat de cursus zo goed naar wens was. Wij waarderen jouw reactie enorm!

- Computrain

Leuk, leerzaam en goede basis voor het examen.

Reactie Computrain:

Bedankt voor je positieve feedback! Wat fijn om te horen dat de cursus zo goed naar wens was en dat dit jou een goede basis biedt voor het examen. Wij waarderen jouw reactie enorm!
Met...

Janneke

Goede opleiding, die ik goed in praktijk kan brengen. Erg fijne docent met veel kennis en kunde. Ook het materiaal dat tijdens de les is verschaft is goed en sluit aan op theorie en praktijk. Goede opleiding, die ik goed in praktijk kan brengen. Erg fijne docent met veel kennis en kunde. Ook het materiaal dat tijdens de les is verschaft is goed en sluit aan op theorie en praktijk.
Nadeel is dat de lessen en het boek wordt uitgegaan van het CIMM model. Daardoor sluit de lean methode niet lekker aan op de praktijk. Het zou fijner zijn als de methode DMAIc kan worden gegeven.
Ook bevat het boek de nodige (spel)fouten.

Reactie Computrain:

Bedankt voor je feedback, Janneke. We zullen je feedback over het lesmateriaal intern doorzetten. We hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren.
Met vriendelijke groet,...

Kenji

Ik had verwacht dat het meer over de zachte kanten van projectmanagement zou gaan en minder over vaardigheden/"technische competenties".
De docent was enthousiast en kon vanuit eigen ervaring...
De docent was enthousiast en kon vanuit eigen ervaring de theorie relateren aan praktijkvoorbeelden. De sheets geven een mooi overzicht van de onderdelen en de samenhang met verschillende fases van een project.

Reactie Computrain:

Bedankt voor je feedback Kenji!
Bedankt voor je feedback Kenji!
Het is goed om te horen dat je de enthousiaste docent en de praktijkvoorbeelden hebt gewaardeerd. We begrijpen dat je meer had verwacht over de zachte kanten van projectmanagement. Fijn dat de sheets een duidelijk overzicht gaven van de onderdelen en de samenhang met de verschillende projectfases. We waarderen je input enorm!