Prima cursus, goede docent, had goede kennis.
Reactie Computrain:
Bedankt voor je positieve feedback! Wat fijn om te horen dat de cursus zo goed naar wens was. Wij waarderen jouw reactie enorm!
- Computrain
Bedankt voor je feedback, Suzan. We zullen je feedback over de lesdagen intern doorzetten. We hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren.
Met vriendelijke groet,...
Bedankt voor je review, Caroline. We wensen je veel succes met het toepassen van de opgedane kennis.
Computrain
Bedankt voor het delen van je positieve review, Jeff. We wensen je veel succes toe met het toepassen van de opgedane kennis.
Computrain
Bedankt voor je positieve feedback Simone! Wat fijn ook om te horen dat je de beginselen van Agile/Scrum op een leuke manier hebt leren kennen. Ook erg leuk om te horen dat de interactieve...
Bedankt voor je positieve feedback Yvonne! Wat fijn om te horen dat de cursus zo goed naar wens was en dat de trainer veel voorbeelden had die goed aansloten op de theorie. Wij waarderen jouw...
Bedankt voor je positieve feedback Carmencita! Wat fijn om te horen dat de cursus zo goed naar wens was. Wij waarderen jouw reactie enorm!
- Computrain
Bedankt voor je positieve feedback! Wat fijn om te horen dat de cursus zo goed naar wens was en dat dit jou een goede basis biedt voor het examen. Wij waarderen jouw reactie enorm!
Met...
Bedankt voor je feedback, Janneke. We zullen je feedback over het lesmateriaal intern doorzetten. We hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren.
Met vriendelijke groet,...
Bedankt voor je feedback Kenji!
Het is goed om te horen dat je de enthousiaste docent en de praktijkvoorbeelden hebt gewaardeerd. We begrijpen dat je meer had verwacht over de zachte kanten van...