De training omvat teveel stof om in de geboden sessieduur van twee dagen (13 uren) op een goede, afdoende manier gepresenteerd en behandeld te krijgen, de docent was deze mening ook toegedaan.

Reactie Computrain:

Dank je wel voor je positieve review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met onze diensten. Jouw feedback is voor ons een enorme motivatie om door te gaan met het leveren van... Dank je wel voor je positieve review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met onze diensten. Jouw feedback is voor ons een enorme motivatie om door te gaan met het leveren van de beste kwaliteit i.c.m. de verbetering waar nodig. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Roy

Deze cursus heeft ervoor gezorgd dat ik meer theoretische kennis heb gekregen van SCRUM.
Leraar deed het leuk en interactief met opdrachten.
Locatie is top!

Computrain

Goede docente en goed materiaal van de training modeling business processes.

Computrain

Ik vond dat de training te 'droog' werd gegeven. Waarmee ik bedoel dat het een vrij theoretisch verhaal was met iets te kort praktische zaken.

Alexandra

Inspirerende manier van lesgeven van docent

Leonie

Leuke trainingsdagen gehad met een motiverende docent.

Nathalie

De trainer heeft goed rekening gehouden met het niveau van de groep en gebruikt zijn humor om het allemaal wat luchtig te houden. We gingen vlot door alle onderwerpen heen en konden hem goed volgen.

Josephina

Vond de lerares heel duidelijk wat ze uit legde

Geranda

Fijne, waardevolle training. Top docent!
Fijne, waardevolle training. Top docent!
De inhoud van de training had beter in 2 dagen gegeven kunnen worden dan in 1 dag. Vanaf 15u was het stampen om de lesstof er door te krijgen en was er geen tijd om oefeningen te maken.

Karien

Prima training