De lesinhoud was meer IT gerelateerd. Uitleg over Exchange en AD met hoe je een account aan kan maken, ik had verwacht dat uigelegt zou worden wat je met Azure/ Shared Point/ office365 kon doen.... De lesinhoud was meer IT gerelateerd. Uitleg over Exchange en AD met hoe je een account aan kan maken, ik had verwacht dat uigelegt zou worden wat je met Azure/ Shared Point/ office365 kon doen. lesmatriaal hadden we niet. Sheets heb ik wel gezien maar de uitleg was een beetje doorelkaar. als er iets gevraagt werd had ik het gevoel dat er niet echt antwoord op werd gegeven

Reactie Computrain:

Bedankt voor het achterlaten van je feedback! We zullen dit intern met ons meenemen ter verbetering van de kwaliteit en service!

Frans

IK had deze cursus graag wat interactiever meegemaakt. Nu was het vooral luisteren naar de uitleg van de leraar, wat hij overigens uitstekend deed.

Reactie Computrain:

Bedankt voor het achterlaten van je review, Frans! We waarderen je feedback omdat dit ons helpt onze diensten te verbeteren. We zullen dit zeker met ons meenemen!
Met vriendelijke...
Computrain

De gesprekken in de les wijken soms te ver af van de lesstof, het gaat te veel over eigen ervaringen (van bijv. de docent en andere cursisten). Ik had meer van deze opleiding verwacht. Ik heb niet... De gesprekken in de les wijken soms te ver af van de lesstof, het gaat te veel over eigen ervaringen (van bijv. de docent en andere cursisten). Ik had meer van deze opleiding verwacht. Ik heb niet het gevoel dat ik er veel van geleerd heb terwijl ik geen IT-ervaring heb. Ik had gehoopt meer te kunnen leren. Jammer.

En de virtuele omgeving: je kunt elkaar alleen horen en niet zien. Dit vind ik een beetje onpersoonlijk en hierdoor voel je je minder betrokken.

Reactie Computrain:

Bedankt voor het achterlaten van je review! We waarderen je feedback omdat dit ons helpt onze diensten te verbeteren. We zullen dit zeker met ons meenemen!
Computrain

Ik heb de training virtueel gevolgd. Heel weinig inzet van interactieve vormen, 90% van de tijd is zenden. Trainer sprak in heel veel zinnen maar zei eigenlijk weinig. Het tempo lag ook erg laag..... Ik heb de training virtueel gevolgd. Heel weinig inzet van interactieve vormen, 90% van de tijd is zenden. Trainer sprak in heel veel zinnen maar zei eigenlijk weinig. Het tempo lag ook erg laag.. waardoor het voor mij best wel saai was.

De trainer maakte ook best wat fouten bij uitleg van sommige zaken. Zoals het verschil in Scrum en Kanban, Rollen en verantwoordelijkheden binnen scrum teams etc.

Computrain

Bijzonder dat de online omgeving Vitero enkel geluid heeft en geen beelden van alle deelnemers/docent (niet van deze tijd!). Dit was even wennen, maar uiteindelijk wel te doen. Het was een... Bijzonder dat de online omgeving Vitero enkel geluid heeft en geen beelden van alle deelnemers/docent (niet van deze tijd!). Dit was even wennen, maar uiteindelijk wel te doen. Het was een basisopleiding, voor mij voldeed de opleiding deels. Boek vind ik verouderd en sommige opdrachten vond ik totaal niet relevant. Docent sloeg dan ook die opdrachten gelukkig over. Tempo had hoger gemogen. Er was genoeg ruimte voor vragen e.d. vanuit docent.

Reactie Computrain:

We waarderen het enorm dat je jouw feedback met ons deelt. Het spijt ons dat de training niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We zullen je feedback bespreken met de desbetreffende afdeling en... We waarderen het enorm dat je jouw feedback met ons deelt. Het spijt ons dat de training niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We zullen je feedback bespreken met de desbetreffende afdeling en kijken hoe we hiermee de training kunnen optimaliseren.

Hepco

Een erg groot gedeelte van de opleiding bestaat uit agile scrum. Elke deelnemer van de opleiding kent agile scrum. Hoofdstuk 4 gaat over SAFE, dat is een prima hoofdstuk.

Ik kom omdat ik...

Ik kom omdat ik SAFE wil leren kennen, niet om agile scrum te leren. De meeste organisatie migreren vanuit agile scrum naar SAFE.

Reactie Computrain:

Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. We vinden het jammer dat je niet tevreden bent met de training. We waarderen je feedback en gaan ermee aan de slag om de training te... Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. We vinden het jammer dat je niet tevreden bent met de training. We waarderen je feedback en gaan ermee aan de slag om de training te verbeteren.

Willeke

Van te voren is best veel lesmateriaal opgestuurd, waar mee niets is gedaan tijdens de training. Geen verwijzing of wat dan ook, niet eens benoemd.
Wist de docent eigenlijk wel welk materiaal...
Wist de docent eigenlijk wel welk materiaal wij hebben ontvangen?
Zelfde geldt voor de online leeromgeving. Van te voren moeite gedaan om alles klaar te zetten, in te loggen etc en vervolgens tijdens de training niets mee gedaan. Dat vond ik wel bijzonder en zonde van de tijd/mails die erover zijn verzonden.

Reactie Computrain:

Jammer om te horen dat de docent hier niks mee gedaan heeft. We zullen je feedback betreffende de lesinhoud intern doorzetten voor verdere verbeteringen van onze opleidingen. Bedankt voor het delen... Jammer om te horen dat de docent hier niks mee gedaan heeft. We zullen je feedback betreffende de lesinhoud intern doorzetten voor verdere verbeteringen van onze opleidingen. Bedankt voor het delen van je beoordeling!
Computrain

Prettige docent die de theorie goed kon overbrengen!

Reactie Computrain:

We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Bedankt!

Gerben

De docent en locatie niks op aan te merken. Het trainingsmateriaal is nogal karig en de learn.microsoft.com omgeving is echt niet mee te werken, je moet allerlei modules doorklikken. Powerpoint of... De docent en locatie niks op aan te merken. Het trainingsmateriaal is nogal karig en de learn.microsoft.com omgeving is echt niet mee te werken, je moet allerlei modules doorklikken. Powerpoint of export van deze is veel handiger. Ook met leren. De portal van Microsoft is waardeloos daarvoor.
In principe had ik het weekend al wel het examen willen doen.... maar die code hebben we nog niet :)

Reactie Computrain:

We kunnen ons goed voorstellen dat je dit graag anders had gezien. We gaan je feedback intern doorzetten! Bedankt voor je review.
Computrain

Weinig interactie. Docent was te veel aan het woord.

Reactie Computrain:

Jammer om te lezen, dat je niet tevreden bent over onze docent. We zullen je feedback intern met ons meenemen ter verbetering van de opleiding. Bedankt voor je review!
Met vriendelijke...