De bijbehorende E-learning moets je eerst bestellen en van tevoren bekijken (8-10 uur), maar dat was voor meerdere cursisten niet duidelijk. Blijkbaar was dit reeds bekend vanuit feedback van... De bijbehorende E-learning moets je eerst bestellen en van tevoren bekijken (8-10 uur), maar dat was voor meerdere cursisten niet duidelijk. Blijkbaar was dit reeds bekend vanuit feedback van eerdere cursisten, maar wordt de onzichtbaarheid hiervan vooralsnog niet verbeterd. Dit is een groot min punt!

De stof van de E-learning is leerzaam en goed. De stof wordt daarbij goed uitgelegd. In principe 4/5 sterren, 3 sterren omdat de stof pas last minute verkregen was.

De stof op de cursus is zeer laag drempelig en vond ik inhoudelijk minder leerzaam. Betrof voornamelijk het uitproberen van chat GPT, plaatjes maken, video maken en muziek maken. De insteek is om veel zelf aan de slag te gaan. Doorgaans is dat ook goed, maar bij dit onderwerp kun je wellicht beter veel zien en thuis zelf dingen verder uitproberen. Het ging de diepte in v.w.b. onderdeel wetgeving, maar dit vond ik persoonlijk het minst interessant.

Reactie Computrain:

Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent over de opleiding. Indien je een klacht zou willen indienen betreffende dit onderwerp dan willen we je adviseren om het contactformulier op onze... Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent over de opleiding. Indien je een klacht zou willen indienen betreffende dit onderwerp dan willen we je adviseren om het contactformulier op onze e-connect pagina in te vullen. Onze studiebegeleiders kunnen je dan verder helpen. Ook kun je via één van onze social media kanalen contact met ons opnemen indien wij je verder mogen assisteren.
Computrain

Prettig om vooral zelf aan de slag te zijn met Copilot.

Reactie Computrain:

Fijn dat je ons product hebt beoordeeld en deelgenomen hebt. Bedankt!

Theo

Leuke en leerzame training. veel geleerd, docent doet het erg leuk en goed

Reactie Computrain:

Bedankt voor je review, Theo! We zijn erg blij om te lezen dat je zo tevreden bent over de opleiding.
Computrain

Leuke inspirerende training. Af en toe iets te ver in detail voor mij, maar trainer polst de groep goed.

Reactie Computrain:

Hartelijk dank voor je recensie! We zijn erg blij met je positieve feedback.

Zeer tevreden.

Reactie Computrain:

Dat is super om te lezen! Bedankt voor je beoordeling.

Henri

Was een informatieve cursus en voldeed aan mijn behoeft aan info over AI

Reactie Computrain:

Wat fijn om horen, Henri! Bedankt voor het delen van je beoordeling met ons.
Computrain

Mooi opleiding. Mag nog praktischer worden ingezet

Reactie Computrain:

We zijn erg blij met je beoordeling. Dankjewel dat je hem met ons hebt gedeeld!
Computrain

Ik had graag in de training wat meer voorbeelden willen zien dmv filmpjes e.d wanneer je AI kunt toepassen op allerlei vlak.

Reactie Computrain:

We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Bedankt!

Berry

Het was een heel leuke interactieve training. De docent was goed bekend met de materie en wist dat op een leuke en humorvolle manier over te brengen.

Reactie Computrain:

Wat fijn om te horen, Berry! We wensen je veel succes met de opgedane kennis en bedanken je voor het delen van je beoordeling met ons.

Dana

Leuke leerzame training, goede locatie en leuke docent.

Reactie Computrain:

We zijn erg blij met je beoordeling, Dana. Dankjewel dat je hem met ons hebt gedeeld! We wensen je veel succes met de opgedane kennis.