De trainer was duidelijk en gaf goede feedback!

Reactie Computrain:

Fijn dat je zo tevreden bent over onze docent. We zullen je compliment intern doorzetten!
Computrain

De tweedaagse klassikale training van Lean Six Sigma Yellow Belt verliep soepel. Op de eerste trainings-/lesdag was het welkom goed alleen duurde de introductie van iedere deelnemer wel erg lang,... De tweedaagse klassikale training van Lean Six Sigma Yellow Belt verliep soepel. Op de eerste trainings-/lesdag was het welkom goed alleen duurde de introductie van iedere deelnemer wel erg lang, het kennismaken lukte daardoor gedeeltelijk. Hier zou meer structuur in aangebracht kunnen worden.
Op verschillende momenten zakte de energie in, ik had het gevoel dat de trainer/docent dit niet echt doorhad of hier weinig mee deed. In het gebruikte lesmateriaal zitten nog best veel gedateerde plaatjes. Dat kan dus beter!

Doordat er verschillende aanbieders als tussenpersonen (Computrain, E-Connect, interne portaal) fungeren heb ik deze evaluatie meerdere keren moeten geven. Dat vind ik zelf niet echt prettig en weinig klantgericht.

Reactie Computrain:

We waarderen je tijd en moeite om een review te schrijven. Dankzij jouw review kunnen we onze service blijven verbeteren.

Titia

Een goede training om alles weer even scherp te krijgen, voldoende informatie om in de praktijk een slag te maken!

Reactie Computrain:

Hartelijk dank voor je review, Titia. We vinden het erg fijn om te lezen dat je de opleiding als leerzaam hebt ervaren. We wensen je veel succes en plezier met het toepassen van je kennis in je... Hartelijk dank voor je review, Titia. We vinden het erg fijn om te lezen dat je de opleiding als leerzaam hebt ervaren. We wensen je veel succes en plezier met het toepassen van je kennis in je carrière. We hopen je in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen.
Computrain

Lesmateriaal was helaas niet helemaal up-to-date. Docent kon zaken goed overbrengen en begeleiden. Stof goed bruikbaar in de dagelijkse werkpraktijk. Locatie en voorzieningen waren top!

Reactie Computrain:

Bedankt voor het achterlaten van je review! We zullen je feedback betreffende het lesmateriaal met ons meenemen. We hopen dat je desondanks tevreden bent over de opleiding en het als leerzaam hebt... Bedankt voor het achterlaten van je review! We zullen je feedback betreffende het lesmateriaal met ons meenemen. We hopen dat je desondanks tevreden bent over de opleiding en het als leerzaam hebt ervaren.
Computrain

Ik vond de BiSL training heel interessant. Het proces model is goed besproken, waardoor de inhoudt, materiaal en de docent een goede combinatie was voor het doel. De locatie was virtueel, dus dat... Ik vond de BiSL training heel interessant. Het proces model is goed besproken, waardoor de inhoudt, materiaal en de docent een goede combinatie was voor het doel. De locatie was virtueel, dus dat kon niet beter. Daarnaast heeft het mijn houvast opgeleverd over waar wij als organisatie voor staan, waardoor ik minder twijfel aan mezelf.

Al met al top training!

Reactie Computrain:

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je beoordeling te schrijven.

Dirk

Erg goed gegeven door docent. Alle begrippen rondom yellow belt geleerd.

Reactie Computrain:

We zijn blij met je positieve feedback!

Sanne

Goede training, wel veel droge stof. Wellicht wat meer afwisseling in werkvormen om de interactie te verhogen. Goede uitleg van de trainer.

Reactie Computrain:

Je review is erg waardevol voor ons. Dankjewel Sanne!

Areen

2 leuke en leerzame online dagen gehad. Docent heeft goed tekst en uitleg gegeven. Er is voldoende lesmateriaal waar ik mezelf nu kan voorbereiden voor het examen. Een aanrader!

Reactie Computrain:

Dat is super om te lezen! Bedankt voor je feedback, Areen.
Computrain

Voorafgaand aan de training was het erg rommelig. Meerdere digitale leeromgevingen (E-connect en axveco) met inlogcodes en wachtwoorden. Ook was het vrij onduidelijk dat je de digitale e-learning... Voorafgaand aan de training was het erg rommelig. Meerdere digitale leeromgevingen (E-connect en axveco) met inlogcodes en wachtwoorden. Ook was het vrij onduidelijk dat je de digitale e-learning voorafgaand aan de training moest doorlopen. Ook het delen van deelnemerslijsten met alle gegevens van de betrokkenen is wellicht het heroverwegen waard voor de toekomst i.v.m. privacy/avg.

Reactie Computrain:

Dat is erg fijn om te horen! Verder nemen we je feedback over de privacy intern met ons mee! Bedankt voor je review en deelname.

Vincent

Prima, goede praktijk voorbeelden gecombineerd met de opgaven. Leuke discussies, goede inzichten

Reactie Computrain:

We zijn erg blij met je review en deelname. Dankjewel, Vincent!