Goede docent, zoekt bewust aansluiting tussen praktijk en theorie.

Reactie Computrain:

Wat fijn dat je de opleiding als leerzaam hebt ervaren! Bedankt voor het delen van je beoordeling.

Rick

Zeer interessante training. Blijft jammer dat het niet fysiek gegeven wordt.

Reactie Computrain:

We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen, Rick. We wensen je veel succes toe met het toepassen van de opgedane kennis.

Peter

Erg leerzame en nuttige training. De docent wist echt waar hij het over had en kon goede voorbeelden geven. Ook de juiste opleidingskundige achtergrond bij de docent kwam goed van pas. Niks anders... Erg leerzame en nuttige training. De docent wist echt waar hij het over had en kon goede voorbeelden geven. Ook de juiste opleidingskundige achtergrond bij de docent kwam goed van pas. Niks anders dan lof!!

Reactie Computrain:

We zijn erg blij met je beoordeling, Peter. Dankjewel dat je hem met ons hebt gedeeld! We wensen je veel succes met de opgedane kennis.

N.

Tijdens de opleiding is er geen gebruik gemaakt van de online omgeving (was ook niet nodig).

Reactie Computrain:

Wat fijn om te horen! We wensen je veel succes met de opgedane kennis en bedanken je voor het delen van je beoordeling met ons.
Computrain

Interessante inleiding over dit onderwerp!

Reactie Computrain:

We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Bedankt!

Johannes

De instructeur heeft het goed gedaan en uitgelegd nam ook de tijd

Reactie Computrain:

Wat ontzettend fijn om te lezen, Johannes! Dat is een mooi compliment voor onze docent. Bedankt voor het delen van je beoordeling!

Rivaldo

Vond het een topcursus

Reactie Computrain:

Bedankt voor het delen van je beoordeling, Rivaldo. Hier zijn we erg blij mee. Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je via één van onze social media kanalen contact opnemen met ons.
Met...

Guido

Omgeving werd teams dus oké. Ik had vanuit e Connect niet begrepen, gelezen dat er materiaal bij zat. Dit dus niet vooraf bekeken.

Reactie Computrain:

Wat fijn dat je zo tevreden bent over de opleiding, Guido! Bedankt voor het delen van je beoordeling!
Computrain

Goede docent, die de theorie op een leuke manier overbracht, met voldoende praktijk ertussendoor. Al met al een goede keuze

Reactie Computrain:

Wat een geweldige review! We zijn super blij dat je tevreden bent over de opleiding en dat deze aan je verwachtingen heeft voldaan. We wensen je heel veel succes en plezier met het toepassen van je... Wat een geweldige review! We zijn super blij dat je tevreden bent over de opleiding en dat deze aan je verwachtingen heeft voldaan. We wensen je heel veel succes en plezier met het toepassen van je opgedane kennis in de praktijk. Dankjewel voor je deelname!

Jos

Goede training

Reactie Computrain:

Dank je wel voor het achterlaten van je review, Jos! Leuk om te lezen dat de opleiding aan je verwachtingen heeft voldaan. Veel succes en plezier bij het toepassen van je opgedane kennis in de... Dank je wel voor het achterlaten van je review, Jos! Leuk om te lezen dat de opleiding aan je verwachtingen heeft voldaan. Veel succes en plezier bij het toepassen van je opgedane kennis in de praktijk! Bedankt voor je deelname!