Fijn om nu op de hoogte te zijn van AI

Reactie Computrain:

Dank je wel voor je positieve review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met onze diensten. Jouw feedback is voor ons een enorme motivatie om door te gaan met het leveren van... Dank je wel voor je positieve review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met onze diensten. Jouw feedback is voor ons een enorme motivatie om door te gaan met het leveren van de beste kwaliteit i.c.m. de verbetering waar nodig. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

x

Nvt

Helena

Het boek werd pas 4 weken na de training geleverd wat tijdens de lesdagen erg onhandig was en je niet lesstof kon nalezen. Opbouw is goed, maar bij sommige onderdelen werkten we in groepjes en dan... Het boek werd pas 4 weken na de training geleverd wat tijdens de lesdagen erg onhandig was en je niet lesstof kon nalezen. Opbouw is goed, maar bij sommige onderdelen werkten we in groepjes en dan leer je alleen wat er in jouw groepje is besproken. De andere uitwerkingen heb je dan geen kennis van kunnen nemen.

Computrain

Fijne training plus uitleg!

Roel

Ik vond de cursus Excel Advanced: lijsten en tabellen weer erg leuk en leerzaam. Dit keer vond ik dat ik net wat te weinig tijd had om de opdrachten uit te voeren.

Computrain

Fijne training, maar de volgorde van het boek en wat de docent vertelde kwam niet overeen.

Paulus

Top!

Computrain

De training was zeer zinvol. Er zijn veel dingen in Excel veranderd die nu een stuk sneller kunnen dan voorheen. De setting in the Green Meeting Center is heel prettig. Het is een mooie, rustige... De training was zeer zinvol. Er zijn veel dingen in Excel veranderd die nu een stuk sneller kunnen dan voorheen. De setting in the Green Meeting Center is heel prettig. Het is een mooie, rustige omgeving en de verzorging is goed. Meer kun je niet wensen.

De trainer is top. Hij laat je een hoop zelf doen en kauwt niet alles voor. Daardoor kun je kijken waar je niet uitkomt en helpt hij. Dat is prettig.

Reactie Computrain:

Dank je wel voor je positieve review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met onze diensten. Jouw feedback is voor ons een enorme motivatie om door te gaan met het leveren van... Dank je wel voor je positieve review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met onze diensten. Jouw feedback is voor ons een enorme motivatie om door te gaan met het leveren van de beste kwaliteit. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Computrain

Trainingsmateriaal had vooraf toegezonden mogen worden. Dat geeft een betere voorbereiding en dan sluiten de verwachtingen beter aan bij de start van de daadwerkelijk training.