Wout

Beste Wout,
Beste Wout,
Bedankt voor je beoordeling. We betreuren het dat je ervaring niet volledig aan je verwachtingen voldeed. Jouw feedback is belangrijk voor ons en helpt ons om onze diensten te verbeteren. We hopen dat we in de toekomst de kans krijgen om je een betere ervaring te bieden.
Computrain

Goede docent, duidelijke uitleg. De inhoud had weinig te maken met de praktijk. Ook heb ik niet meer geleerd dan al behandeld is in een BISL training ter voorbereiding op het examen. Wat ik heb... Goede docent, duidelijke uitleg. De inhoud had weinig te maken met de praktijk. Ook heb ik niet meer geleerd dan al behandeld is in een BISL training ter voorbereiding op het examen. Wat ik heb geleerd is wat er ontbreekt in de organisatie om ons werk goed te kunnen doen. Dat is niet de verantwoordelijkheid en ligt ook niet binnen de invloedsfeer van een functioneel beheerder. Dat vind ik erg jammer. Ik wilde meer grens duidelijkheid, vakbekwaamheid en zorgen dat we ons vak hoe divers ook het juiste uniforme tintje kunnen geven om functioneel beheer naar een hoger niveau te tillen. Dat heb ik niet geleerd.

Voor mij persoonlijk had ik geld en tijd op een betere manier kunnen investeren.

Reactie Computrain:

Bedankt voor je uitgebreide feedback. We zijn blij om te horen dat je tevreden was met de docent en de duidelijke uitleg. Het spijt ons echter te horen dat de inhoud van de cursus niet voldoende... Bedankt voor je uitgebreide feedback. We zijn blij om te horen dat je tevreden was met de docent en de duidelijke uitleg. Het spijt ons echter te horen dat de inhoud van de cursus niet voldoende aansloot bij de praktijk en je verwachtingen. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn, vooral als je op zoek was naar meer praktische handvatten en vakbekwaamheid.
We zullen je opmerkingen zeker meenemen om onze cursussen beter af te stemmen op de behoeften van onze deelnemers en ervoor te zorgen dat ze meer praktijkgericht zijn. Jouw feedback is van groot belang voor ons en helpt ons om onze diensten te verbeteren.
Computrain

Docent was duidelijk en speelde in op de behoeftes van de deelnemers. Fijne opfrisdag.

Reactie Computrain:

Dank je wel voor je positieve review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met onze diensten. Jouw feedback is voor ons een enorme motivatie om door te gaan met het leveren van... Dank je wel voor je positieve review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met onze diensten. Jouw feedback is voor ons een enorme motivatie om door te gaan met het leveren van de beste kwaliteit. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Computrain

Basis van Excel was goed en duidelijk uitgelegd

Computrain

De docent legde goed uit. Rustig en goed terugkomend of het geleerde goed toegepast gaat worden.

Ilonda

Duidelijke en leerzame training.
Docent gaf goed en leuk les.
Locatie goed bereikbaar en goed georganiseerd.
Hartelijk dank.

Computrain

Het was een hele leerzame dag, met deskundige uitleg en uitgebreid les- & oefenmateriaal.

Fatma

Interactieve deelname aan de lessen maakte de lessen leuker en leerzamer. Hartelijk dank aan onze docent hiervoor.

Uitstekende inhoud, uitstekend verteld

Dyon

Zeer te spreken over de interactiviteit van de lessen.