Ronald

Ik werd goed voorbereid op het examen en de training gaf meer dan genoeg handvatten om de rol van Product Owner diepgang te geven en te opereren op een ander niveau.

Reactie Computrain:

Dank je wel voor je positieve review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met onze diensten. Jouw feedback is voor ons een enorme motivatie om door te gaan met het leveren van... Dank je wel voor je positieve review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met onze diensten. Jouw feedback is voor ons een enorme motivatie om door te gaan met het leveren van de beste kwaliteit. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Computrain

Prima opleiding en heeft mij veel inzichten gegeven want ik kan gebruiken bij mijn dagelijkse werkzaamheden.

Bas

We hadden een erg kleine groep waarin er meer dan genoeg tijd voor vragen en bespreken van de eigen casussen was. Docent was breed bekend in het vakgebied. De casussen uit de presentatie zelf waren... We hadden een erg kleine groep waarin er meer dan genoeg tijd voor vragen en bespreken van de eigen casussen was. Docent was breed bekend in het vakgebied. De casussen uit de presentatie zelf waren niet altijd even duidelijk maar daar heeft de docent alsnog een goede draai en invulling aan gegeven.

Wibaut

Ik vond dat de materie heel duidelijk en goed gedoseerd aan ons overgebracht werd. Dat is bij Power BI een groot voordeel omdat het programma erg veel mogelijkheden biedt en je snel verdwaald raakt.

Christo

Alles was goed maar het is wel moelijk om te doenals ji het niet kan .

René

Zeer nuttig voor mijn werk, veel nieuwe mogelijkheden ontdekt.

t

Petra

De handouts van Computrain waren in het Engels en de cursus in het Nederlands.
Dat was lastig.

Computrain

Docent was prettig. Hij legde alles rustig uit. Het enige punt van feedback dat ik zou kunnen geven is; iets meer tijd wijden aan een introductie van een onderwerp. Vooral waarom we dit doen. Verder... Docent was prettig. Hij legde alles rustig uit. Het enige punt van feedback dat ik zou kunnen geven is; iets meer tijd wijden aan een introductie van een onderwerp. Vooral waarom we dit doen. Verder was het een goede training. Faciliteiten waren uitstekend.

Computrain

We gingen in vogelvlucht het hele lesmateriaal door, wat erg prettig was, omdat we op deze manier de theorie meteen in de praktijk konden brengen. De docent was erg ervaren en had een prettige... We gingen in vogelvlucht het hele lesmateriaal door, wat erg prettig was, omdat we op deze manier de theorie meteen in de praktijk konden brengen. De docent was erg ervaren en had een prettige manier van uitleggen. De locatie was goed bereikbaar en de lunch was lekker. Aangezien het de basistraining was, was er informatie die ik in mijn werk kan toepassen, maar ook veel informatie die voor mij niet toepasbaar is. Echter is het altijd handig om het te weten en het naslagwerk te kunnen raadplegen, mocht ik dit toch in de praktijk gaan brengen.