Goed contact tussen logopedist en kind en ouder.
Duidelijk wat er thuis moet gebeuren.
Je kunt al je vragen stellen die je wilt.

Zeer professioneel en geeft een gevoel van vertrouwen, echter niet helemaal gespecialiseerd op het vlak van mijn probleem. maar desondanks wel geweldige inzet.

karel schoonewelle

Wanneer er een kind van een bekende of familie met dezelfde aandoening zit

Mijn dochter voelde zich erg op haar gemak bij Jiska en ze voelt zich zeker niet snel op haar gemak. Ze was zich snel bewust van het duimen en wilde graag naar best doen om ermee te stoppen. Ze ging... Mijn dochter voelde zich erg op haar gemak bij Jiska en ze voelt zich zeker niet snel op haar gemak. Ze was zich snel bewust van het duimen en wilde graag naar best doen om ermee te stoppen. Ze ging met heel veel plezier naar Jiska en baalde dat het traject afgesloten werd:)

Juf Joelle is een zeer leuke juf. Mijn zoontje kan al heel goed duidelijk praten en hij vind het ook leuk om logopedie te hebben. Ze is duidelijk in haar uitleg en als het mijn zoontje even niet... Juf Joelle is een zeer leuke juf. Mijn zoontje kan al heel goed duidelijk praten en hij vind het ook leuk om logopedie te hebben. Ze is duidelijk in haar uitleg en als het mijn zoontje even niet lukt, dan maakt ze het op een andere manier duidelijk zodat het wel weer lukt.

Marcella

Dat ze het verkeerd doet. Waardoor mijn kind alles overnieuw mag doen. En zijn eigen foute woord heeft aangeleerd!

We hadden het gevoel dat we serieus genomen werden en kregen goede adviezen. Ook heel fijn dat we konden bellen of appen met vragen, ook na het eind van het traject. En het is super dat Ellen aan... We hadden het gevoel dat we serieus genomen werden en kregen goede adviezen. Ook heel fijn dat we konden bellen of appen met vragen, ook na het eind van het traject. En het is super dat Ellen aan huis kwam.