Duidelijk en op speelsewijze is mijn zoon enthousiast gemaakt om zijn best te doen en blijven te doen. Wat een succes was dat hij enorm veel complimenten kreeg en dat wat hij minder goed deed, kreeg...Duidelijk en op speelsewijze is mijn zoon enthousiast gemaakt om zijn best te doen en blijven te doen. Wat een succes was dat hij enorm veel complimenten kreeg en dat wat hij minder goed deed, kreeg niet de aandacht. Ook werd goed gekeken hoe mijn zoon was en acteerde en werden specifieke oefeningen voor hem gegeven.
Zij is goed met kinderen. Ze gingen er met plezier naar toe. En voor uitgang geboekt. Super te vreden over haar.
Ellen is een hele fijne vrouw. Rustig en neemt de tijd. Contact was altijd erg fijn. Ook erg betrokken, echt super!
Lam
Kirsten en Bianca gehad als logopediste voor mijn dochter! Ze zijn beide erg aardig, enthousiast, vakkundig en gaven mijn dochter de aandacht die ze verdient!
Vrij weinig communicatie Kinderen zijn 6 jaar en gaan vanaf 4 jaar van uit school na logopedie weg contact op 1x na eindresultaten bespreken
Als ik kinderen van familie of vrienden zie die ook spraak problemen hebben
Esther legt duidelijk uit wat ze ging testen en wat ze ontdekte met betrekking tot het schrijven van onze dochter.
Als kind extra hulp benodigd heeft.
Om spanning in het borst en keel gebied te verminderen waardoor keel klachten afnemen.
De ontzettend lieve benadering van de logopediste.