Een vakmens met veel enthousiasme in haar werk, dat brengt zij weer over naar de ouders en kinderen. Voor vragen kun je altijd bij haar terecht.
Vriendelijk en hulpvaardig
Cécile Lapte
De logopediste was zeer nauw betrokken bij de ontwikkeling van mijn kind. Signaleerde en besprak wanneer een aangepast programma noodzakelijk was. Mijn dochter heeft een behoorlijke achterstand...De logopediste was zeer nauw betrokken bij de ontwikkeling van mijn kind. Signaleerde en besprak wanneer een aangepast programma noodzakelijk was. Mijn dochter heeft een behoorlijke achterstand weten in te halen en is daardoor zelfverzekerder geworden in haar leerontwikkeling. Tussen de logopediste en mijn dochter was een duidelijke klik, met name ook omdat de logopediste heel geduldig met haar omging en haar gemakkelijk tips gaf om continu mee te nemen naar de schoollessen. Ik vond de logopediste zeer bekwaam en kundig.
Ze had het probleem goed in beeld en heeft met enthousiasme ons kind begeleid. Ons kind is altijd met plezier naar haar toegegaan en wij kregen goede terugkoppeling.
Als een kind taalproblemen heeft
Deskundig, meedenkend, in overleg met ons
Als er een kindje is die moeite heeft met de taal en of taalgebruik etc.