Liesbeth

Liset is een hele lieve leuke vrouw die mijn zoontje van 6 heel goed geholpen heeft spelenderwijs. Mijn zoontje vond het leuk om heen te gaan en hij had alles zo door hoe het moest.

Vakkennis, enthousiasme, betrouwbaar en communicatief

Twee jaar geleden ging de logopedie niet zo goed, onze zoon vond het vreselijk en wilde niet goed meewerken. Nu was hij natuurlijk wat ouder en konden wij beter uitleggen waarom de logopedie... Twee jaar geleden ging de logopedie niet zo goed, onze zoon vond het vreselijk en wilde niet goed meewerken. Nu was hij natuurlijk wat ouder en konden wij beter uitleggen waarom de logopedie belangrijk en in zijn eigen belang was, maar logopediste Gea Broekema wist e.e.a. ook in een jasje te steken dat hem heel goed paste. Hij ging met plezier naar de logopedie. De manier waarop zij met hem omging was super. En de logopedie heeft heel goed geholpen. Hulde!

Dieta is enthousiast, betrokken en deskundig. Mijn zoon voelde zich direct bij haar op zijn gemak en heeft heel goed met haar gewerkt zelfs toen de behandeling online moest. Ze is duidelijk en heel... Dieta is enthousiast, betrokken en deskundig. Mijn zoon voelde zich direct bij haar op zijn gemak en heeft heel goed met haar gewerkt zelfs toen de behandeling online moest. Ze is duidelijk en heel positief.

Mijn zoon was 2 jaar toen we begonnen met logopedie. De logopedist kon goed contact maken met onze zoon. Dus ik zou haar zeker aanbevelen in een band opbouwen met jonge kinderen. Ze heeft ons echt... Mijn zoon was 2 jaar toen we begonnen met logopedie. De logopedist kon goed contact maken met onze zoon. Dus ik zou haar zeker aanbevelen in een band opbouwen met jonge kinderen. Ze heeft ons echt goed geholpen met onze vragen, en welke weg we moesten bewandelen.

Ze heeft verstand van zaken, zorgt voor veel afwisseling en kan dingen goed overbrengen.

Laagdrempelig benaderbaar, denkt mee, prettig in contact met kinderen.