Jannine is een zeer kundige en professionele logopediste. Ze stelde Tess op haar gemak en bedacht elke week weer nieuwe oefeningen. Tevens duidelijke instructies welke oefeningen we thuis konden... Jannine is een zeer kundige en professionele logopediste. Ze stelde Tess op haar gemak en bedacht elke week weer nieuwe oefeningen. Tevens duidelijke instructies welke oefeningen we thuis konden doen.

Geeft veel vertrouwen, altijd vrolijk en kan goed omgaan met een kind

Ik kon zien dat ze ons kind serieus nam en dat ons kind zichzelf kon zijn bij de logopedist

Ze is goed in haar ding!
Heel fijne begeleiding gehad voor Larz, en zo ook voor ons.

Marieke

Zeker de tevreden over de manier van benaderen naar mij als ouder, maar ook naar mijn dochter. Minder tevreden over het up to date zijn van de testen.

Leuke meid, volgens mij een prima klik met Mas, laagdrempelig in het contact en volgens mij ook kundig in haar werk

Toen mijn zoontje op school begon, groep 1, was hij moeilijk verstaanbaar. na een jaar wekelijks logopedie: fysiek en digitaal veel beter verstaanbaar. ook het digitale logopedieles ging vlekkeloos.

M.M.

Ze heeft veel ervaring, weet hoe ze spelenderwijs het kind enthousiast moet maken en houden, leeft zich goed in, heeft begrip en geduld en daagt het kind uit.

Ze is heel betrokken en vrolijk naar het kind toe. Ze is makkelijk te bereiken voor vragen.
Ik heb dit traject als zeer positief ervaren en zag ook snel vooruitgang bij mijn kind.