Ze is heel vriendelijk, heeft geduld en is duidelijk naar mijn dochter

Ze ziet het kind. Is duidelijk geeft ook ruimte aan het kind om dingen te zeggen/vinden. Probeert de aanpak zo veel mogelijk op het kind af te stemmen zowel qua aanpakken probleem als het karakter... Ze ziet het kind. Is duidelijk geeft ook ruimte aan het kind om dingen te zeggen/vinden. Probeert de aanpak zo veel mogelijk op het kind af te stemmen zowel qua aanpakken probleem als het karakter van het kind

Anne

Wij hadden een specifiek probleem omdat onze baby de fles weigert, het is dus helaas niet makkelijk met bepaalde oefeningen op te lossen. Ik zou een pre-logopediste wel aanbevelen, maar in een... Wij hadden een specifiek probleem omdat onze baby de fles weigert, het is dus helaas niet makkelijk met bepaalde oefeningen op te lossen. Ik zou een pre-logopediste wel aanbevelen, maar in een eerder stadium dan dat wij het hadden (12 weken oud), omdat er dan gewoonweg weinig meer aan gedaan kan worden.

Rosanne Remkes de vogel

Onze tweeling is prematuur geboren. Dit heeft in het begin veel zorg gevraagd. Door de sondevoeding in het verleden konden zij moeilijk eten en hadden wij als ouders nare ervaringen gehad. Onze... Onze tweeling is prematuur geboren. Dit heeft in het begin veel zorg gevraagd. Door de sondevoeding in het verleden konden zij moeilijk eten en hadden wij als ouders nare ervaringen gehad. Onze logopediste heeft ons als ouders vertrouwen gegeven zodat wij dit ook konden uiten naar onze kinderen. En zij heeft per kind goed gekeken wat hij aankon. Nu eten onze kinderen!!!!

Gaat op een prettige manier met het kind om.
Begrijpt het kind.
Houdt rekening met de thuissituatie.

Simone

Esther heeft veel kennis die ze ook duidelijk over kan brengen.
Kijkt echt naar het kind. Zorgt voor een veilige en fijne omgeving om te kunnen ontwikkelen.
En is gewoon een mooi en...
Esther heeft veel kennis die ze ook duidelijk over kan brengen.
En is gewoon een mooi en fijn mens!

Ze had veel geduld met hem.
Ze was rustig en erg aardig .

School gaf aan het logopedie nodig te vinden, ondanks diverse malen mijn inzicht te delen over mijn kind is er toch gevraagd om een intake en algehele af te leggen. Waaruit inderdaad mijn... School gaf aan het logopedie nodig te vinden, ondanks diverse malen mijn inzicht te delen over mijn kind is er toch gevraagd om een intake en algehele af te leggen. Waaruit inderdaad mijn bevindingen over mijn eigen kind bevestigd werden en dus onnodig tijd is geïnvesteerd door alle betrokken partijen. Ik voel mij dan ook niet gehoord en ben blij dat het achter de rug is voordat mijn kind zijn zelfbeeld aangedaan is.