Wij waren heel tevreden over Jiska. Dit rondom de begeleiding van onze kinderen en ons. Wel zou de communicatie en verwachtingen vanuit school beter doorgesproken kunnen worden.
Chantal
Vriendelijk in contact, betrouwbaar, deskundig
Lieve vrouw, geduldig. Zelf miste ik soms het begrip voor een kindje met beperkingen. Ik was erg zoekende wat het beste bij mijn zoon paste, en ben daar nog steeds zoekende in.
Er is veel verbetering opgetreden en onze zoon voelde zich tijdens de behandelingen goed op zijn gemak.
Prettig persoon, benaderbaar en kundig
Vaak eerst een gesprekje om het kind te laten ontspannen. bepaalde oefeningen motiveren om te proberen en daar ook de tijd voor geven om te proberen en vertrouwen in te krijgen. iedere...Vaak eerst een gesprekje om het kind te laten ontspannen. bepaalde oefeningen motiveren om te proberen en daar ook de tijd voor geven om te proberen en vertrouwen in te krijgen. iedere keer het kind weer belonen met een sticker als hij weer zijn best heeft gedaan.
Dacht mee, was flexibel en voelde mijn kind goed aan en had een goede band met hem.
Esther van dijk
Duidelijke opdrachten en analyses. Duidelijk naar mijn kind toe
Ze kon het erg goed vinden met onze zoon en andersom ook! Er werd even gek gedaan maar ook serieus werk! Daarnaast heb ik als ouder thuis erg veel met hem gedaan maar ook als ik het niet wist appte...Ze kon het erg goed vinden met onze zoon en andersom ook! Er werd even gek gedaan maar ook serieus werk! Daarnaast heb ik als ouder thuis erg veel met hem gedaan maar ook als ik het niet wist appte ik haar en kreeg ik een duidelijke uitleg! Erg prettig ?? ik ben alleen maar positief over haar!
Betrokken logopedist, afwisselende oefeningen, wist de motivatie bij mijn kind te behouden, sloot aan bij mijn kind, snel resultaat