Door het coronavirus hebben wij hulp op afstand gehad. Dit ging via Whatsapp en door middel van het sturen van foto's en filmpjes. Dit heeft voor ons prima uitgepakt maar een persoonlijk afspraak...Door het coronavirus hebben wij hulp op afstand gehad. Dit ging via Whatsapp en door middel van het sturen van foto's en filmpjes. Dit heeft voor ons prima uitgepakt maar een persoonlijk afspraak zou natuurlijk altijd de voorkeur hebben gehad.
Ze kreeg spelende wijze haar doel bereikt
Contact was/is makkelijk gemaakt via watts-app, bellen of e-mail. We kunnen goed en duidelijk afspraken maken. De logopedist heeft duidelijk een leuke “klik” met Mijn kind, waardoor fie eerder...Contact was/is makkelijk gemaakt via watts-app, bellen of e-mail. We kunnen goed en duidelijk afspraken maken. De logopedist heeft duidelijk een leuke “klik” met Mijn kind, waardoor fie eerder gemotiveerd is om te gaan.
Gewoon prima, niet meer en niet minder
Grote betrokkenheid. Fijne omgang met het kind. Realistisch.
Zorgvuldig, met aandacht, afgestemd op leeftijd.
Afspraken duurden 20 minuten, maar vaak was ons kind veel eerder klaar. De onderzoeksfase duurde 5 maanden, vonden we erg lang. We hadden niet het idee dat de logopedist ons goed verder kon helpen.
Kundig, past aan leeftijd, open in gesprek
Zei is gewoon een topper
Goed geluisterd naar wat het probleem was. Duidelijke oefeningen meegegeven. Goede vooruitgang gezien en op geanticipeerd.