Aardig, duidelijke, vriendelijke en professionele omgang.
In het begin hebben we twee andere logopedisten gehad en het behandelplan daarvan sloot niet aan bij de kennis en kunde van onze zoon. Esther is inmiddels onze logopediste en begint onze zoon beter...In het begin hebben we twee andere logopedisten gehad en het behandelplan daarvan sloot niet aan bij de kennis en kunde van onze zoon. Esther is inmiddels onze logopediste en begint onze zoon beter begrijpen. We gaan inmiddels met sprongen vooruit!
Als een kind zonder tegenzin al 7 jaar naar logopedie gaat, dan wordt er iets goed gedaan. Dat dochterlief zo hardnekkig probleem heeft, doet niets aan de kwaliteit ten onder.
Er was genoeg deskundigheid aanwezig en er waren korte lijnen tussen de logopediste en de ouder
We zijn prima tevreden over de behandeling. Subpuntje is dat het niet altijd duidelijk aangegeven wordt waar de afspraak is (bij csv of op de Wendakker).
Doelen behaald
Zoon heel goed geholpen met zijn spraak d.m.v leuke spelletjes. Hij ging graag naar logopedie
Daar de logopedist mee heeft gedacht met ons, en heeft ervoor gezorgd dat het zover is gekomen dat hij verder kan voor het schoolleven. En ook plezier heeft in het lezen en ook weet wat en hoe hij...Daar de logopedist mee heeft gedacht met ons, en heeft ervoor gezorgd dat het zover is gekomen dat hij verder kan voor het schoolleven. En ook plezier heeft in het lezen en ook weet wat en hoe hij moet lezen. Top deze logopedist.
Ze komt afspraken na. Ze is vriendelijk. Neemt genoeg initiatief voor contact (heel fijn dat het mailcontact soepel verliep). Ze zorgde er telkens voor dat mijn kind zich zo veel mogelijk op zijn...Ze komt afspraken na. Ze is vriendelijk. Neemt genoeg initiatief voor contact (heel fijn dat het mailcontact soepel verliep). Ze zorgde er telkens voor dat mijn kind zich zo veel mogelijk op zijn gemak kon voelen.