Er werd altijd duidelijke gecommuniceerd en ze was altijd heel vriendelijk! Ze zet de zorg voor het kind voorop.
Ze heeft veel geduld en onze zoon voelde zich erg op zijn gemak bij haar en hij werd goed begeleid.
Joyce Rouwenhoff
Esther heeft erg goed geluisterd naar ons. Tips gegeven. We begrepen onze dochter een stuk beter dood haar uitleg en tips/advies
Ze nam de tijd voor ons en kon de oefeningen goed uitleggen
Zie eerdere antwoorden
Deskundig
Zij heeft de tijd genomen om mijn kind en mij als ouder zodanig te willen leren kennen, zodat de max uit de behandelingen gehaald zijn. Een grote persoonlijke vertrouwensband met mijn kind en mij...Zij heeft de tijd genomen om mijn kind en mij als ouder zodanig te willen leren kennen, zodat de max uit de behandelingen gehaald zijn. Een grote persoonlijke vertrouwensband met mijn kind en mij als ouder weten op te bouwen.
De fijne communicatie onderling.
Het was fijn en toegankelijk. Ik kreeg als ouder echt het gevoel dat ik met mijn vragen er terecht kon
Er waren geen min punten, mijn dochter is maar heel kort geweest want er bleek uiteindelijk geen indicatie te zijn