Johanna van Raalte

We hebben er super veel aan gehad m'n zoontje joey is super veel voor uit gegaan, heel erg bedankt

Professioneel, klantvriendelijk, straalt vertrouwen uit, resultaatgericht. Ik voelde me op mijn gemak en we hebben mooie stappen kunnen maken. Dus wat mij betreft: zeer goed.

Goede inhoudelijke kennis zorgde voor duidelijke oefeningen die gelijk resultaat opleverden. Ook heb ik nu voldoende tools in handen om zelf in te grijpen mocht ik vervallen in oud stemgedrag.

Marja

Jannine weet heel goed om te gaan met jonge kinderen. Stan was 3 toen hij voor het eerst bij haar kwam.

Ze is heel adequaat en ontzettend kundig in wat ze doet. Jannine beweegt mee maar is tegelijkertijd heel kordaat.
Ze heeft oog voor kind én ouder en dat is heel waardevol!

Prettig persoon, leuke en goede omgang met mijn zoontje. Hij is enorm gegroeid. Wij hebben veel aan haar hulp gehad.

Michella van der veer

Omdat ze er voor gezorgd hebben dat mijn dochter zich goed verstaanbaar kan maken

Mijn zoon heeft de juiste zorg gekregen wat betreft logopedie. Door de juiste oefeningen aan te bieden die bij hem paste. Ook werd er regelmatig overlegd met ons als ouders hoe het verloop was. We... Mijn zoon heeft de juiste zorg gekregen wat betreft logopedie. Door de juiste oefeningen aan te bieden die bij hem paste. Ook werd er regelmatig overlegd met ons als ouders hoe het verloop was. We hadden hierin ook zeker inspraak in. En we werden ook serieus genomen. We hebben ook zeker verbetering gezien bij onze zoon. En logopedie heeft hierbij wel geholpen.

Een deskundige en lieve persoonlijkheid. Ik had ook een 10 kunnen geven ??