Arthur van der Meer

Super ervaring had een nieuw scherm voor mijn iPhone 6 besteld die geprobeerd waarna ik dus nog hetzelfde probleem had, dus bleek het niet aan het scherm te liggen. Waarna ik het scherm gewoon kon... Super ervaring had een nieuw scherm voor mijn iPhone 6 besteld die geprobeerd waarna ik dus nog hetzelfde probleem had, dus bleek het niet aan het scherm te liggen. Waarna ik het scherm gewoon kon terug sturen en keurig mijn geld heb terug gehad. Ga zeker nog een keer bij consolepro bestellen.

Snelle en goede service

Kan zo niks verzinnen.

frans de jong

Besteld en je kon gelijk zien of het op voorraad was, dus de volgende dag bezorgd

Beschrijf hier uw ervaring

We hadden eerst bij ander bedrijf besteld die zeiden dat het product op voorraad was. Na de betaling kregen we te horen dat het enkele dagen ging duren dus zodoende kwamen we bij ConsolePro terecht... We hadden eerst bij ander bedrijf besteld die zeiden dat het product op voorraad was. Na de betaling kregen we te horen dat het enkele dagen ging duren dus zodoende kwamen we bij ConsolePro terecht en die kwamen hun afspraak na, vandaag besteld morgen in huis

nee

Goede communicatie !

Beschrijf hier uw ervaring

Goede kwaliteit en snelle verzending!

Ruben van der Meer

Apple oortjes besteld. Ze waren helaas wel snel kapot maar heb gebruik gemaakt van de garantie en heb binnen 3 dagen nieuwe gekregen.

Hele snelle levering!

N.V.T.

Nicolette

Ik heb via het internet een bestelling gedaan en vond het makkelijk,duidelijk en snel.

Beschrijf hier uw ervaring

Gezocht,informatie gelezen,besteld en betaald en de bestelling was snel in huis

Ik hoop dat er voor meerdere telefoon's batterijen komen. Voor nu zeer tevreden!!

Oliva Plaza

Goede services

Beschrijf hier uw ervaring

Goede services binnen afgesproken tijd geleverd

Track & trace code melden zodat men de zending kan volgen

Reactie Consolepro.nl:

Beste Mustapha
Bedankt voor het invullen van een review.
Beste Mustapha
Bedankt voor het invullen van een review.
Voor wat betreft je verbeterpunt: Je had voor deze bestellen gekozen voor verzendmethode per normale (envelop/brief) post. Deze manier van verzenden heeft geen tracking mogelijkheid helaas, en doet er soms ook een dag langer over om bezorgd te worden.
Tip voor een volgende keer: Voor €1 meer kun je verzending per brievenbuspakketje kiezen, deze methode heeft wel een tracking mogelijkheid en wordt in de meeste gevallen altijd binnen 1 dag bezorgd.
ConsolePro.nl

Jeroen M

Een backcover besteld voor de Galaxy s6 en een scherm (incl lcd) voor de iPhone 6.
De site gaf heldere uitleg

Beschrijf hier uw ervaring

Duidelijke uitleg, snelle levering, naar mijn mening ook een goede kwaliteit van producten

W. Meester

Onderdelen iPad besteld

Correcte en snelle levering

Console Pro geeft duidelijke en eerlijke informatie en reageert snel op de mail. Al veel besteld hier.

DaniRus

Zeer goed en professioneel