LJHZ

Twee Wii afstandsbedieningen en een nunchuck besteld.

Beschrijf hier uw ervaring

Goede prijs, het scheelt de helft van de prijs met de officiële Wii afstandsbedieningen en ze werken prima!

Betrouwbare levering.

Beschrijf hier uw ervaring

Game delta besteld, keurig verpakt geleverd. Aanverwant artikel eerst verkeerde geleverd, zonder gedoe de juiste nageleverd. Via Whatsapp snelle reactie.

Zeer prettig. Goede kwaliteit en goede service.

Goede kwaliteit producten

Iets grotere voorraad. Bepaalde producten gaan heel erg hard.

Jessie

Speciale schroevendraaier besteld. Werd netjes verpakt en snel geleverd.

Beschrijf hier uw ervaring

Speciale schroevendraaier besteld. Werd netjes verpakt en snel geleverd.

Vincent van Delden

Zeer fijn bedrijf, geven goed advies en de bestelde producten waren snel binnen.

Snelle levering en goeie kwaliteit

Betere verpakkingen

A

Snelle levering en goed materiaal

Prima service ,goede en snelle verzending.Ik koop er al jaren zonder problemen

Jacob

Mijn ervaring is zeer goed met dit bedrijf, bestelling is op tijd geleverd en de mails worden snel beantwoord.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik had een Blu-ray drive besteld en was de volgende dag thuis bezorgd. Helaas had ik de verkeerde drive besteld. Hierover mail contact gehad werden snel en correct beantwoord. We mochten de drive... Ik had een Blu-ray drive besteld en was de volgende dag thuis bezorgd. Helaas had ik de verkeerde drive besteld. Hierover mail contact gehad werden snel en correct beantwoord. We mochten de drive terugsturen en het geld is netjes terug gestort.

nee

Jens Van der Perre

Ik kocht een Y000 schroevendraaier waarvoor ik €10 neergelegd had. Een vleugel brak echter af na 3 schroefjes open te draaien (dus er is zeker niet te veel kracht op uitgeoefend). Hierdoor werd deze... Ik kocht een Y000 schroevendraaier waarvoor ik €10 neergelegd had. Een vleugel brak echter af na 3 schroefjes open te draaien (dus er is zeker niet te veel kracht op uitgeoefend). Hierdoor werd deze compleet onbruikbaar, en dit middenin een iPhone 7 herstelling. Heel leuk als je maar 1 zo'n schroevendraaier in bezit hebt.

Geen afval verkopen

Reactie Consolepro.nl:

Beste Jens
Beste Jens
Wat vervelend om te horen. Het kan natuurlijk niet zo zijn dat een schroevendraaier tijdens het 1e gebruik afbreekt. Waarschijnlijk betreft het hier een pech geval / incidenteel productiedefect, want wij hebben nog nooit eerder een dergelijk verhaal van onze klanten gehoord.
Wij willen dit probleem graag voor u oplossen. Wij hebben contact met u proberen op te nemen maar u reageert helaas niet op onze email berichten. Zou u aub contact met ons willen opnemen?
ConsolePro.nl