Positief. Duidelijke website, snelle levering

Marco Fuldner Elektronica

Top!

Beschrijf hier uw ervaring

Zondag besteld, maandags in huis

Rob T.

Prima bedrijf, snelle reacties en acceptable prijzen

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle reacties op vragen via email

Bied en servicedienst aan, zodat niet-technici voor problemen komen als ze bv de X-BOX XD speler moeten vervangen

Hans Bazelmans

Fijn bedrijf, ik had een vraag en belde hen hierover op. Kreeg duidelijke uitleg en mocht het onderdeel uitproberen. Mijn kapotte PS3 had misschien een kapotte voeding maar was niet zeker of dat het... Fijn bedrijf, ik had een vraag en belde hen hierover op. Kreeg duidelijke uitleg en mocht het onderdeel uitproberen. Mijn kapotte PS3 had misschien een kapotte voeding maar was niet zeker of dat het probleem was. Als het niet het probleem was mocht ik het onderdeel retour sturen.

Beschrijf hier uw ervaring

Goed contact, snelle levering, mogelijkheid tot retour sturen als niet de oplossing was

R. van Gils

Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden over het versturen van het pakket.

Bestelling

overzichtelijke website

Put

Heb hier al meerdere bestellingen geplaatst. En ben zeer tevreden.

Beschrijf hier uw ervaring

Duidelijke website en know how van het personeel.

Geen, ga zo door.

Snelle levering, product netjes verpakt

P.

Goede service, eerste onderdeel wat binnenkwam werkte niet. Deed niets. Gebeld en daarna hebben we kosteloos een nieuwe ontvangen. Deze werkte wel. Alleen jammer dat we verzendkosten hadden om het... Goede service, eerste onderdeel wat binnenkwam werkte niet. Deed niets. Gebeld en daarna hebben we kosteloos een nieuwe ontvangen. Deze werkte wel. Alleen jammer dat we verzendkosten hadden om het andere terug te sturen.

Snelle reactie op vragen

Kosteloos retourneren