Michael B.

Had een nieuwe lens nodig voor een PS3. Vrijdagavond besteld, zaterdagmorgen in huis.
Was even een klusje om het te doen maar als het daarna ineens allemaal weer werkt maakt dat alles goed....
Ik ben blij met ConsolePro!

Beschrijf hier uw ervaring

duidelijke informatie op de website over onderdeel en installatie

Nieuwe batterij iPhone 5 besteld.

Beschrijf hier uw ervaring

Goede uitleg over kwaliteit van het product. Tips hoe te testen alvorens te installeren. Uitleg over verschil tussen hun product en goedkopere versies van andere leveranciers.

Er wordt eerst gemeld dat product volgende dag geleverd kan worden. Later staat bij brievenbuspakje via postnl dat het afhankelijk is van dag van bezorging en dus ook 2-3 dagen kan duren. Toch maar... Er wordt eerst gemeld dat product volgende dag geleverd kan worden. Later staat bij brievenbuspakje via postnl dat het afhankelijk is van dag van bezorging en dus ook 2-3 dagen kan duren. Toch maar via iets duurdere DHL laten bezorgen maar iets meer duidelijkheid vooraf had gemogen.

Davey Vermeulen

Snelle levering, goed verpakt, werkt naar behoren

Snelle en goede levering!

Snel geleverd

KuiPo

Zoals al jaren altijd snelle levering en veelal de producten voorradig.
Tevens support per e-mail of telefonisch prima, dus een aanrader.

Beschrijf hier uw ervaring

Duidelijke omschrijving van de producten en eventueel de installatie.

Michiel van Leeuwen

Ik zocht een Memory Stick PRO Duo MicroSD adapter voor mijn PSP, en ConsolePro.nl heeft daar een paar modellen in.
Uiteindelijk voor de iets duurdere maar volgens de reviews altijd werkende...
Uiteindelijk voor de iets duurdere maar volgens de reviews altijd werkende CR-5400 gekozen.

Zondagavond besteld, dinsdag per briefpost in een keurig kartonnen doosje ontvangen.

Twee MicroSD's van 32 GB er in, en spelen maar! Kaartje werkt perfect, niks op aan te merken.
Ja, het had misschien wel goedkoper gekund via de bekende Chinese websites, maar dan had ik er 5 weken op moeten wachten.

Daarbij valt die €8 + verzendkosten in het niet vergeleken met een echte Memory Stick PRO Duo van 64 GB (32 GB is al bijna €100) dus ik ben dik tevreden met de hele transactie.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik werd goed op de hoogte gehouden met emails over de voortgang: bestelling ontvangen, verwerkt door magazijn, verzonden, etc. en de bestelling is zoals beloofd op dinsdag bezorgd (zondagavond... Ik werd goed op de hoogte gehouden met emails over de voortgang: bestelling ontvangen, verwerkt door magazijn, verzonden, etc. en de bestelling is zoals beloofd op dinsdag bezorgd (zondagavond besteld).
Het had nog sneller gekund wanneer ik het als pakketpost had laten versturen, maar dat vond ik in dit geval niet nodig.
Maar het had dus gekund. Chapeau!

Johnny

Bestelling snel binnen .

Beschrijf hier uw ervaring

Veel keuze voor elke spel computer iets wils

Mischien gebruikers aanwijziging voor onderden voor zelf repareren. A zie YouTube

Jan Snel

IPhone 6 OEM scherm gekocht. Prima product, goed verpakt voor verzending en was snel in huis. Prima service

Snelheid

Goed zo als het moet