silvana vd hulst

Zeer tevreden
de console was goedkoop en heel snel in huis binnen 1 dag

Beschrijf hier uw ervaring

snelle bezorging je wordt op de hoogte gehouden met orderupdates

Pieter

Snelle levering en goede producten

Beschrijf hier uw ervaring

Heeft nog onderdelen voor een oud model (iPhone 4s 2011) wat fijn is als je nog war nodig hebt

Davy Rebry

Groot aanbod met correcte prijzen, snelle verzending met duidelijke afspraken. Ik ben zeer tevreden !

Beschrijf hier uw ervaring

Duidelijke omschrijving van het product met scherpe foto erbij!

Uitstekend

uitstekende winkel, vlugge levering

handleiding bij het onderdeel wat de boven en onderkant is, dit om de plaatsing makkelijker te maken

Roderik

Ik heb bij consolepro een nieuwe voeding besteld voor een xbox one. Deze voeding voldeed aan mijn verwachting voor een goede prijs. De levering van de voeding was snel en het product was goed verpakt.

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering en was netjes verpakt , alles was goed gegaan

nee

Goede eerste ervaring!

Beschrijf hier uw ervaring

Alles super vlot verlopen.

Patrick

Na OPGELICHT te zijn door spelcomputerpro.nl = techonderdelen.nl = techreparatie.nl heeft ConsolePro.nl mij goed geholpen. Wat de oplichter niet kon heeft ConsolePro netjes, snel en goed opgelost.... Na OPGELICHT te zijn door spelcomputerpro.nl = techonderdelen.nl = techreparatie.nl heeft ConsolePro.nl mij goed geholpen. Wat de oplichter niet kon heeft ConsolePro netjes, snel en goed opgelost. Mijn dank!

Beschrijf hier uw ervaring

Niet duur en snel. Erg behulpzaam na het laten weten eerst opgelicht te zijn door hun concurrent.

Op dit moment nog niets gevonden wat ze zouden kunnen verbeteren :-)

V van Rooij

Ik had een Samsung S5 LCD + scherm besteld om mijn gebroken scherm te vervangen.

Beschrijf hier uw ervaring

De bezorging was snel. Het item was netjes en veilig verpakt. Bestellen en betalen op de website ging vrij vlot, zoals vandaag de dag ook verwacht mag worden van een serieuze webshop. De bezorging was snel. Het item was netjes en veilig verpakt. Bestellen en betalen op de website ging vrij vlot, zoals vandaag de dag ook verwacht mag worden van een serieuze webshop.
Persoonlijk vind ik de website heel erg druk en een tikkeltje chaotisch, maar er wordt relatief veel informatie gegeven.

Ondanks dat er een link op de productpagina stond naar de "how-to" was het mooi geweest als er ook een beetje informatie bij de bestelling had gezeten. De productpagina zoeken kost namelijk meer... Ondanks dat er een link op de productpagina stond naar de "how-to" was het mooi geweest als er ook een beetje informatie bij de bestelling had gezeten. De productpagina zoeken kost namelijk meer moeite dan het lezen van het A4tje bij de bestelling. Eventueel zou dit met een AR code gedaan kunnen worden op de pakbon bijvoorbeeld.
Op het scherm zat een sticker met de naam Minghong op de plaats waar Samsung staat. Dit bleek maar een sticker te zijn, maar op de website las ik nergens dat het niet om een origineel scherm ging. Voor mij geen groot probleem, maar het was netjes geweest als dit ergens genoemd werd.
De hoeveelheid mailtjes die ik heb gekregen vond ik nogal veel. Als nieuwe klant met 1 bestelling heb ik nu 9 mailtjes gehad. Dat is echt heel erg veel en onnodig.
In mijn geval werkte de track en trace code niet, maar ik vermoed dat dit eerder aan DHL ligt dan aan de webshop.

Time Arena

Zeer goed bedrijf, snel en goedkoop. Zeer tevreden over de klantenservice.