Beschrijf hier uw ervaring

snel geleverd, overige punten kan ik niet beoordelen, was gelukkig niet nodig :)

Goede verzending van het product

Product was er snel

geen tips

tjitte hoekstra

Heel goed geregeld snelle levering
En goede afhandeling

Allemaal heel vlot gegaan. Goede kwaliteit.

Ging allemaal heel snel.

M

Het begon slecht maar het is goed afgelopen

Beschrijf hier uw ervaring

Het product Blijkt nep te zijn maar ze hebben het goed opgelost op het einde kost het niks maar ik heb ook geen product door de leverancier was ik en de winkel genept

beter informatie aanvragen bij de leverancier over de product of hij wel echt is of nep

Reactie Consolepro.nl:

Beste Martin
Helaas zijn wij onlangs gedupeerd door een wat achteraf blijkt onbetrouwbare leverancier van NES Classic consoles.
Vorige week kregen wij bericht van een klant dat er iets niet...
Beste Martin
Vorige week kregen wij bericht van een klant dat er iets niet klopte. Wij hebben meteen een onderzoek ingesteld in onze voorraad. Toen hebben wij inderdaad moeten constateren dat de recent aan ons geleverde consoles niet origineel bleken te zijn.
Dezelfde dag nog hebben wij het betreffende artikel van onze website gehaald. Tevens hebben wij de getroffen klanten aangeschreven om de mogelijkheid te bieden het artikel kosteloos naar ons te retourneren. Van dit aanbod heb je gelukkig gebruik gemaakt. Je hebt binnen twee dagen je volledige betaling terug ontvangen.
Naar aanleiding van je recensie hebben wij nog even telefonisch contact met je gehad en onze excuses aangeboden voor hetgeen voorgevallen is.
ConsolePro.nl

John

Zeer goed

Beschrijf hier uw ervaring

Normaal zoals ik heb begrepen is het artikel brengen en de andere dag weer ophalen of verzenden en weer terug ontvangen tegen kosten.
Maar ik heb het product gebracht met de veronderstelling...
Maar ik heb het product gebracht met de veronderstelling dat ik de andere dag weer naar Eindhoven moest. Ik had geluk en kon mijn product dezelfde middag weer ophalen. Dit scheelde mij weer een rit. Ik vond dit bijzonder fideel. Het vervangende product was op voorraad dus kon direct worden vervangen. Fijn.

Top, en snelle levering!

Jeroen Broeren

Ik heb hier een triwing schroevendraaier gekocht die je nodig had voor de wii.
Ik heb hier een triwing schroevendraaier gekocht die je nodig had voor de wii.
Bezorgt en bestelling ging prima. Allen de kwaliteit van de schroevendraaier was waardeloos. Al bij de eerst schroef raakte de schoevendraaier beschadigd bij de kop en kon ik hem niet meer gebruiken

Qualiteit schroevendraaien zeer slecht

Betere produchten verkopen

Reactie Consolepro.nl:

Beste Jeroen
Beste Jeroen
Bedankt voor je recensie. Wij vinden het jammer dat je een product hebt ontvangen wat niet naar wens functioneerde. Ook vinden wij het jammer dat je niet even contact met ons gezocht hebt voordat je dit geschreven had want dan hadden we het probleem meteen voor je kunnen oplossen.
Naar aanleiding van deze recensie hebben wij je meteen een email gestuurd met een aanbod om het voor je op te lossen. Omdat wij na een aantal dagen nog geen antwoord hadden ontvangen hebben wij alvast een tweede exemplaar naar je verstuurd. Helaas heb je ons nog niet laten weten of het probleem zo naar tevredenheid opgelost is.
Mocht je nog vragen hebben of liever een andere oplossing zien dan neem even contact met ons op, wij helpen je graag verder!
Met vriendelijke groet, ConsolePro.nl

Pascal

Zeer vlot en vlug geleverd

Beschrijf hier uw ervaring

Alles perfect beschreven en vlotte levering

Stefan

Snelle levering en zeer snelle reacties op mail

Beschrijf hier uw ervaring

Alerte en snelle reacties.