Super service !

Beschrijf hier uw ervaring

Boven een bepaald bedrag zou de levering gratis mogen zijn.

Goede producten een snelle levering

Beschrijf hier uw ervaring

Altijd erg snelle levering en levering van goede producten

Kirsten bunschoten

Snelle levering en goede service

Beschrijf hier uw ervaring

Was niet heb hem duidelijk hoe je het kon laten verzenden want ik dacht dat gedaan te hebben maar bleek toch niet zo te zijn

Supersnelle levering

Goed produkt aan superprijs

Pieters Robin

Zeer goede ervaring: de jongeren hier hadden het verkeerde item besteld is door de firma correct en snel opgelost

correct, tijdig

Prima service, duidelijk in wat ze leveren en wat je kunt verwachten

Beschrijf hier uw ervaring

de website geeft duidelijk aan wat je opties zijn en hoe je dingen kunt oplossen.

vooral zo doorgaan!

Jos

Snelle verzending en prima prijs/prestatie verhouding!

De bestelling, betaling etc. ging prima echter de aflevering was waardeloos. De bezorgen had het pakketje achter in onze tuin gezet waar het nat is geworden. Er is door de bezorger geen melding... De bestelling, betaling etc. ging prima echter de aflevering was waardeloos. De bezorgen had het pakketje achter in onze tuin gezet waar het nat is geworden. Er is door de bezorger geen melding gemaakt dat het pakketje afgeleverd is en wij hebben het een week later pas gevonden !!!

betere bezorger !!

Reactie Consolepro.nl:

Beste Mark
Beste Mark
Wat vervelend om te horen dat het bij de levering zo mis gelopen is. Het kan niet de bedoeling zijn om een pakketje in een tuin achter te laten, en al helemaal niet zonder melding. Wij zullen een klacht hierover indienen bij DHL zodat de betreffende bezorger deze feedback krijgt.
Excuses voor het ongemak.
ConsolePro.nl

Vandebroek

Perfecte afhandeling! Uitstekende kwaliteit, dus een tevreden klant

Beschrijf hier uw ervaring

Misschien het bedrag voor kosteloos transport verlagen is wel vrij hoog