8.2/10

Femke

Ze houden je goed op de hoogte. En de container kan snel geleverd worden.

Het planningssysteem werkt niet: je kan vooraf een tijdsblok aangeven, ik koos tussen 12 en 16 uur leveren. De volgende dag ontving ik een sms/mail dat het tussen 9 en 13 uur zou worden. Vervolgens... Het planningssysteem werkt niet: je kan vooraf een tijdsblok aangeven, ik koos tussen 12 en 16 uur leveren. De volgende dag ontving ik een sms/mail dat het tussen 9 en 13 uur zou worden. Vervolgens werd ik in de avond door de chauffeur gebeld (en dat op zich was heel netjes en fijn), dat hij de container om 7 uur zou plaatsen. Dat was niet handig met de getroffen voorbereidingen met briefjes ophangen voor de buren met de tijden dat de plek leeg moest zijn (en dat ik er naar toe wilde bij de plaatsing; ik woon nu op 50 min rijden). Ander puntje: de chauffeur vertelde mij dat hij een bepaalde hoeveelheid ruimte nodig had voor zijn vrachtwagen en dat hij anders geen container kon plaatsen. Misschien handig om deze info ergens op de website te zetten (evt incl tekening) en/of mee te sturen bij de bevestiging. Dan kan je daar ook al eerder rekening mee houden bij het vrijhouden van ruimte.

Btc

Redelijk

Vaak wordt in het werk bepaald of er een extra container nodig is of dat deze kan worden opgehaald, codes of bestelnummer zijn vaak niet ter plaatse aanwezig. Moet meestal telefonisch.

Kvo

Makkelijk reserveren

De flexibiliteit!

Ik kom niet op iets nu.

Zekai

Lekker makkelijk en niet moeilijk. Alles netjes op afspraak.

Tran

snel reactie

Jevy

TOP!:)

Alles

Niets

Patsan

Snelle levering en het goedkoopst

Snel goedkoop

VDS Projectrealisatie BV

Jammer dat er geen exacte tijd af te stemmen is. Zélfs niet als ik een container om 7u 's ochtends wil hebben en ruim op tijd reserveer. Gewoon de eerste rit even een container neerzetten, zou... Jammer dat er geen exacte tijd af te stemmen is. Zélfs niet als ik een container om 7u 's ochtends wil hebben en ruim op tijd reserveer. Gewoon de eerste rit even een container neerzetten, zou inplanbaar moeten zijn lijkt mij.

Vriendelijke service

Meer exacte tijd van levering zou mogelijk moeten zijn