8.2/10

Max

Het contact was erg fijn. Voordat de container neer werd gezet nam Containermaat contact op. Erg gemakkelijk.

Scherp geprijsd, goede duidelijke communicatie en makkelijke afhandeling

Caroline Frenken

+ Duidelijke website, snelle levering.
+ Duidelijke website, snelle levering.
- Vriendelijk gebeld dat de container niet dezelfde dag geleverd kon worden, belofte per telefoon om container volgende dag tussen 7.00-11.00 te leveren, vervolgens via (automatische?) mail tussen 7.00-18.00, werd uiteindelijk later dan telefonisch aangekondigd: 13.00. Chauffeur zei dat er geen containers meer waren, en dat het superdruk was.
- Klantenservice telefonisch niet bereikbaar.

Weet nog niet hoe snel de container wordt opgehaald als ik daar straks om vraag.

Duidelijke informatie op de website

Betere bereikbaarheid van de klantenservice. Ik word wel gebeld, maar kan niet terugbellen. Half uur in de wacht gestaan, daarna opgegeven.

Chris

Zeer slecht! Het plaatsen had ik aangevraagd op vrijdag en dat werd verplaatst naar de maandag er op. Het ophalen had ik op maandag aangevraagd en dat werd verplaatst naar dinsdag. Dinsdag om 17:00... Zeer slecht! Het plaatsen had ik aangevraagd op vrijdag en dat werd verplaatst naar de maandag er op. Het ophalen had ik op maandag aangevraagd en dat werd verplaatst naar dinsdag. Dinsdag om 17:00 uur was de container nog steeds niet opgehaald. Ik heb toen gebeld en werd mij medegedeeld dat het een dag verplaatst was naar woensdag, dus 2 dagen later dan ik had aangevraagd.

De prijs.

Communicatie over plaatsen en ophalen en stiptheid, maak daar anders geen reclame mee.

Patrick

Prima, container werd dag later gebracht maar hier gelijk van op de hoogte gebracht. Voor lossen heeft chauffeur gebeld om de plek van de container te controleren.

Snel contact

Frank

Efficiënt en netjes

Alarma33 BV

Na bestelling op website vrij snel bevestiging van de door mij gevraagde datum en tijd.

Nakomen van toezeggingen

weet niet

Anna

Prima, snelle levering

Goed bereikbaar

N.v.t

Koolwijk

De container op maandag besteld en op dinsdagmorgen werd die al geleverd. Container werd precies op de plek gezet waar wij die wilden hebben. Dik tevreden dus.

Ook geleverd in onze smalle straat

Kan ik nog niet zeggen; misschien als de container is opgehaald

Floris Antonides

Prima levering, goed overleg, vrolijke en behulpzame man

Goedkoop
Lange periode
Ruime marges qua stortingsmogelijkhedeb

In de avond besteld voor de volgende ochtend. De volgende ochtend werd ik gebeld dat het een dag later zou worden. In dit geval geen issue, maar kan wel leiden tot problemen. Tip: blokkeer die... In de avond besteld voor de volgende ochtend. De volgende ochtend werd ik gebeld dat het een dag later zou worden. In dit geval geen issue, maar kan wel leiden tot problemen. Tip: blokkeer die mogelijkheid als je het niet waar kunt maken

Sherlock services

Container netjes gebracht maar de container waar puin in moet is bijna helemaal door grote.

Optijd

Beter kwaliteit volgende x aub