8.2/10

Steven

Top. Goede klantenservice

Whatsapp contact

Kapsalon marhaba

Het is geweldig dat er zo iets mogelijk is

Top service

Broekhof

Goed contact en snelle levering

Rene Hofman

Kon een stuk beter

Bestellen werkt top

Als een container op een ander tijdstip moet, pas t dan aan en beloof de klant niet iets zonder het zelf te regelen

Frank

Had een 6m3 container besteld en betaald voor de volgende dag. Ik werd paar uur later gebeld dat de container pas na het weekend kon komen. Dat was jammer, vooral dat dit niet bij reservering en... Had een 6m3 container besteld en betaald voor de volgende dag. Ik werd paar uur later gebeld dat de container pas na het weekend kon komen. Dat was jammer, vooral dat dit niet bij reservering en betaling via de website al duidelijk was.
Wel fijn dat ze mij terug belden zodat ik nog een alternatief kon regelen. Geld werd ook vlot weer terug gestort. Goede service verder dus.

Persoonlijk contact en transparant

Website reservering/boeking stroom lijnen met de aanwezige voorraad.

Stefan van Zummeren

Afspraken nakomen, dinsdag besteld woensdag binnen werd alweer donderdag. Sochtends gebelt komt tussen 8 en 12. Half 1 gebelt komt pas vrijdag belachelijk service

Leveren en afspraken nakomen

Hooijmans

Prima afhandeling. Geplaatste opmerking was bij de chauffeur bekend.

Werkt volgens afspraak.

Was iets vroeger dan het tijdslot. Het leverde gelukkig geen probleem op.

Sarah

Fijne snelle communicatie en afhandeling

Duidelijke communicatie

Ronald

Op de dag van levering word ik gebeld dat het de volgende dag tussen 0700 en 1800u wordt. En zonder bericht word ik om 7.15 gebeld ik sta in de straat

Niet te duur en redelijk snel

Account afschaffen

Agerbeek

Men levert de container niet op de dag volgens hun site, dus komen hun afspraken niet na, dit geld voor het bezorgen van de container als voor het weer ophalen.

chauffeur doet netjes zijn werk

zorg dat je wat je op je site neerzet ook kunt leveren, anders moet je je site aanpassen. Geef speling en meld dat dan ook.