8.2/10

Rob

Alles goed en snel geregeld. Container zou in de middag geplaatst worden, stond er alleen smorgens al. Enige nadeel net verkeerd om. Snel naar het bedrijf gebeld en is direct opgelost.

Goede snelle reacties

Wel even bellen of berichten voor levering

Erwin Rademaker

Slechtste ervaring van mijn leven: tot 2x toe een datum bevestigd gekregen en daarop de logistieke planning van onze verbouwing op aangepast, maar uiteindelijk zou de container pas na 6 dagen... Slechtste ervaring van mijn leven: tot 2x toe een datum bevestigd gekregen en daarop de logistieke planning van onze verbouwing op aangepast, maar uiteindelijk zou de container pas na 6 dagen uitgeleverd worden - uiteindelijk is de order door jullie vanwege mijn houding geannuleerd. Voor dit laatste is zeker wat te zeggen maar voor het niet-communiceren van de vertraging van 1 naar 6 dagen mogen jullie in de spiegel kijken. En let wel: ik had online binnen 5 minuten een andere container gevonden die uiteindelijk €20 goedkoper was en de volgende dag geleverd is. Het gaat nu misschien goed in de bouw maar op deze manier bestaan jullie over een paar jaar niet meer.

heb ik niet gemerkt

Optijd

Jeroen van Roosmalen

Prima service

Duidelijke site

Stond niet echt duidelijk dat afmeting container kan afwijken

Yassine Bahri

Levering is goed gedaan! Contact verliep ook goed. Degene die de container kwam ophalen was enorm onbeschoft aan de telefoon. Hij heeft me nét niet uitgescholden.

Plaatsing van container en het snel leveren.

Degene die de container op kwam halen dient een stevig gesprek mee gevoerd te worden.

Stephan van der Linden

Prima, levering op moment dat ik wil en geen gedoe

Snel

Probeer de tijdvakken iets kleiner te maken

L. Cornet

Positief. Zowel telefonisch als per email een bevestiging. Levering was op tijd. Chauffeur heeft netjes mijn dekzeil van de container verwijderd en vervolgens voor mijn deur gelegd.

Uitleg was duidelijk

A bitter