8.2/10

Top

Snel en goede servixe

Heb ik niet

robert zuiderwijk

Prima service, online was alles makkelijk te regelen, en toen het nodig was was het bedrijf ook telefonisch goed te bereiken.

duidelijke commucatie per email na de bestelling.

lever bij de containers een afdeknet

J M de Ruiter

Via internet container besteld en keurig op de juiste dag bezorgd.
Ben zeer tevreden en zal dit ook met meerdere mensen delen

Communicatie is uitstekend

NVT

Jermaine

De container werd na twee dagen geleverd in plaats van één dag. Daarnaast kwam de container 5 uur later aan dus we zijn niet tevreden.

De informatie op de site is duidelijk

Betere communicatie. Ikzelf als klant moest 3 keer bellen om te vragen waar hij bleef

Later bezorgd dan besteld

Goedkoop

Eerder bezorgen

Richmond

De container is door een ervaren man geplaatst. Keurig netjes langs de stoeprand neergezet. De chauffeur was nog vriendelijk ook. Erg prettig

Keurig op tijd netjes geplaatst vriendelijke chauffeur

L. Bakels

Ik heb tot nu toe geen goede ervaring met Containermaat. De klantenservice is uiterst behulpzaam en vriendelijk.

duidelijke website en prijs

Wanneer iets niet goed gaat, klant op de hoogte houden
Geen 10 m3 verhuren voor puin als het maar kan tot 6m3

GB

Op vrijdagavond een container bestelt, deze de woensdag nodig. Aangegeven gewenste leverdatum de maandag. Weekend ertussen werd dinsdag volgens portaal. Ook goed. Dinsdag zit te wachten. Werd... Op vrijdagavond een container bestelt, deze de woensdag nodig. Aangegeven gewenste leverdatum de maandag. Weekend ertussen werd dinsdag volgens portaal. Ook goed. Dinsdag zit te wachten. Werd volgens portaal hij de woensdag geleverd. Direct erheen gebeld, waren problemen met levering. Dat kan uiteraard maar heb hem wel woensdagmorgen nodig. Kon me niet g garanderen dat hij geleverd werd. Enigste wat ze konden doen is order annuleren. Dat gedaan en via andere bedrijf nog halsoverkop andere container bestelt. Geld zou terug gestort worden geen administratiekosten. Donderdags gebeld hoe e.e.a. met terugbetaling gaat. Binnen 48 uur werd er aan gegeven. Het is nu zaterdag heb het geld nog niet terug. Gaat toch om een redelijk bedrag voor een bouw en sloop afval container wat ik nu dus 2 x heb betaald waarvan 1x bij containermaat

Beter communiceren als er iets wijzigt. In plaats van via portaal is het beter om telefonisch contact te hebben en naar een oplossing te zoeken.

Terug betaal termijn aanhouden.
Gaat...

Terug betaal termijn aanhouden.
Gaat toch om redelijk bedrag.

Verschoor

Snel geplaatst

Snel geregeld

Ophalen kan beter.
Moesten 2 x bellen voor dat het geregeld werd.En daarna nog 1 extra dag wachten.

Rich

Prima, gemakkelijk besteld, eenvoudig weer opgehaald

Duidelijk, overzichtelijk, paar keer klikken en klaar

Voor mij persoonlijk hoeft er niets gewijzigd te worden (behalve de prijs misschien)