8.2/10

Spithoven

Container besteld

Alles is duidelijk op de site omschreven

Levering gewijzigd. Is niet erg. Alleen er wordt niet gereageerd op de app en mail. Er staat zelfs in de app: "Heeft u verder nog vragen? Stel ze gerust in deze app!". Dat heb ik gedaan alleen wordt... Levering gewijzigd. Is niet erg. Alleen er wordt niet gereageerd op de app en mail. Er staat zelfs in de app: "Heeft u verder nog vragen? Stel ze gerust in deze app!". Dat heb ik gedaan alleen wordt er niet gereageerd. Hierna een mail gestuurd en ook hier is niet op gereageerd, jammer.

Katja

Komen afspraken niet na, slechte service

Nvt

Afgesproken tijden nakomen!

Eugenia

Erg vriendelijk!

Vriendelijk en behulpzaam, denkt mee met de klant!

Misschien een rekentool voor het selecteren van de juiste container maat?

MajoediCleaningService

Wij hebben al ongeveer 6 containers gehad van containermaat, wij zijn heel tevreden over de service .

Goede communicatie, snelle service

Geen!!

Bloemsma

Allereerste contact verliep onprettig. Duidelijk een onervaren iemand die mij niet kon helpen en me ook niet kon doorvinden met iemand anders. Daarna gebeld door een wat oudere man, dat was een... Allereerste contact verliep onprettig. Duidelijk een onervaren iemand die mij niet kon helpen en me ook niet kon doorvinden met iemand anders. Daarna gebeld door een wat oudere man, dat was een plezierig gesprek. Helaas wacht ik nu nog steeds op mijn geld dat teruggestort zou worden binnen drie weken.

Telefonisch contact naar aanleiding van klachtenmail.

Communicatievaardigheden aan de telefoon, op de hoogte brengen van de visie/regels/afspraken van het bedrijf. Op tijd het geld terugstorten zoals afgesproken.

P. van Meijel

Goed bedrijf met snelle en goede service

Goede prijs kwaliteit verhouding

Zou het zo niet weten

M.kamerling

Zeer vlot geregeld en goede communicatie service!

Prijs en communicatie

Gern

Supee

Duidelijk

Timmerbedrijf Dollenkamp

Snelle levering super service is echte aanrader

Snelle service, goeie contact omtrent plaatsen

Ewout

Makkelijk manier om een bouwcontainer te huren. Snel geregeld en scherpe prijs.

Duidelijke regels en prijs.

Een specifiekere levertijd dan een dagdeel, je kan tegenwoordig alles tot op de minuut volgen. Dat hoeft niet, maar een bezorgingstijd van 1uur is al beter.