8.2/10

Michiel

Voortraject goed. Levering gebeurde door niet zo’n hele klantvriendelijke persoon. Ik had iig er geen fijn gevoel bij. De man kwam over of die een enorme baaldag had. Ik had niet wetende hoe het... Voortraject goed. Levering gebeurde door niet zo’n hele klantvriendelijke persoon. Ik had iig er geen fijn gevoel bij. De man kwam over of die een enorme baaldag had. Ik had niet wetende hoe het werkt, keurig mijn auto gezet op de plek zodat er een container kon worden geplaatst. Zit de man beetje geïrriteerd vanuit de cabine te gebaren dat de auto voor de mijne ook weg moet omdat hij hem anders niet kan plaatsen... 1 hoe kan ik dat weten 2 dat kan toch ook vriendelijker 3 wat nou als de persoon van de andere auto toevallig niet thuis was..... durfde hem gewoon niet te vragen om het wat beter voor de deur te zetten. Deze man werkt zoals hij werkt en de klant moet er maar aan voldoen ..... beetje de instelling zoals hij overkwam... heel jammer want dat verwacht je aan de voorkant niet. overigens was ik ook niet vooraf ingeseind dat hij er bijna was al zou dat wel door hem worden gedaan.

Makkelijk en overzichtelijk goeie prijs

De aflevering van de container door klantgerichte persoon.chagrijnige chauffeur vond ik het. Misschien zetten jullie een instructie voor de klant met Info op de site hoeveel plekken er vrij moeten... De aflevering van de container door klantgerichte persoon.chagrijnige chauffeur vond ik het. Misschien zetten jullie een instructie voor de klant met Info op de site hoeveel plekken er vrij moeten worden gehouden vanwege de wijze van afladen van de bak. De irritatie bij de chauffeur dat ik dat niet wist en niet had geregeld vond ik vervelend en onterecht.

Claudis

De mannen hebben mij niet gebeld bij plaatsen container. Daardoor stond hij op verkeerde plek.
Telefonisch omzetten van soort bak, ging goed en vlot.

Telefonische service niet goed na bellen klacht over verkeerde plaatsing bak. Wel goed bij omzetten soort puin.

Bellen bij neerzetten

K

Op de website staat, voor 12 uur besteld, misschien morgen al geleverd. Alles goed uitgezocht en container met zand besteld. Uuuuren later wordt de bestelling geannuleerd: kan niet geleverd worden,... Op de website staat, voor 12 uur besteld, misschien morgen al geleverd. Alles goed uitgezocht en container met zand besteld. Uuuuren later wordt de bestelling geannuleerd: kan niet geleverd worden, geen zand op voorraad. Wel bijna 300 euro vooraf betaald. Dit is nu al 8 dagen geleden en wij wachten nog steeds op ons geld. Uiterst onprettig als je geen enorme spaarrekening hebt het ondertussen wel al elders een container wil bestellen..

Misschien zijn die er als je geen zand hoeft te bestellen maar een lege container wil.

Sneller communiceren, sneller terugbetaling doen
Voorraad eerlijk aangeven op website zodat er geen valse verwachtingen ontstaan

Ed vd Zilver

Zeer goed

Snelle levering en ophalen

?

Arold Offerman

Zeer prettig

Zijn snel, communicatie en terugkoppeling

Houd het zo

Antonius Stoffels

Optijd geleverd

duidelijke communicatie

geen, tot nu!

Bakkerij/Lunchroom Heidi's

Prima service en contact. Komen hun afspraken na en wordt tijdig geïnformeerd indien er wijzigingen zijn.

Momenteel geen

Michiel

Positief

Snel & makkelijk

nvt

Prima geregeld

Doen wat er wordt gevraagd.

is goed zo

Dirk Van de wiel