8.2/10

M.J.H.Hoogendijk

Top !! Op tijd vlgs afspraak geleverd. Kundige en vriendelijke chauffeur.

Helder en perfecte communicatie

Petra Agterdenbosch

De container is gebracht. Zeer kundige chauffeur die in het kleine straatje dat ik bewoon prima wist te manouvreren.

Chauffeur

Pieter D

Duidelijk

Vriendelijk en flexibel. Snel aanpassingen mogelijk

Ruben Vos

Makkelijk en snel

Overzichtelijk

M

Snel en goede prijs

Prijs

C. Gase

Nog geen ervaring. Heb wel een container besteld.

Makkelijk bestellen. Prijs direct bekend.

Geen.

Jos

Duidelijk, eenvoudig

Erik

Uitstekend

Snel, eenvoudig te boeken en concurrerende prijs.

Levertijd of ophaaltijd kwam niet overeen met email, maar was in ieder geval snel en gaf geen probleem.

Goffin

Slechte ervaring, diverse malen gebeld geen tot weinig gehoor aan het probleem. Voorbeeld bestelde container wilde ik graag wijzigen, zou gebeuren, maar is niet gebeurd. Ik zou een half uur van... Slechte ervaring, diverse malen gebeld geen tot weinig gehoor aan het probleem. Voorbeeld bestelde container wilde ik graag wijzigen, zou gebeuren, maar is niet gebeurd. Ik zou een half uur van tevoren gebeld worden, is niet gebeurd. Mail gestuurd geen reactie, na het weekend gebeld, dame die zou overleggen met haar meerdere. Ik zou terug gebeld worden is niet gebeurd. Ik belde zelf weer kreeg weer iemand anders aan de lijn die me een voorstel heeft gedaan als ik een nieuwe container zou bestellen dan kreeg ik 30 euro korting. Allemaal niet netjes ik zou nooit iemand containermaat aanbevelen!!!

Ze zijn snel telefonisch bereikbaar

Waar moet ik beginnen

Koenraer

Superslechte ervaring. Kwamen onaangekondigd vroeg op ochtend ipv in de middag en brachten me 200,- extra in rekening omdat er iets in zat wat niet mocht! Chauffeur had dit er uit moeten halen of... Superslechte ervaring. Kwamen onaangekondigd vroeg op ochtend ipv in de middag en brachten me 200,- extra in rekening omdat er iets in zat wat niet mocht! Chauffeur had dit er uit moeten halen of aan moeten bellen of de bak laten staan ipv doodleuk alleen foto maken voor bewijs. Containermaat wenste vervolgens niet mee te werken aan oplossing.

Niet kunnen ontdekken.

Niet zonder aankondiging op ander daggedeelte komen. Niet willens en wetens klanten extra geld uit de klants portemonnee trekken.