8.2/10

h

snel en makkelijk gerelgeld

AP Shift Ministry

Helaas niet goed, er was gezegd snel bestellen voor 17h dan leveren we de volgende dag, dus gedaan alleen next day werd gebeld dat het niet lukte. Gecancelled en nog steeds mijn geld niet terug... Helaas niet goed, er was gezegd snel bestellen voor 17h dan leveren we de volgende dag, dus gedaan alleen next day werd gebeld dat het niet lukte. Gecancelled en nog steeds mijn geld niet terug ontvangen 06 42303236

Werd goed geholpen aan de telefoon

Nakomen wat je beloofd

koster

Uitstekend

Duidelijke structuur

dagprijs na verhuurperiode direct weergeven

richard

Top service netjes en snel geleverd via website ophaalverzoek zef te bepalen tijdsvakken

goede prijs en 8 weken inclusief

Irma de Bruin

Snel, zeer goede service, zeer vriendelijk, nette prijs

Snel, zeer goede service, zeer vriendelijk, nette prijs

(nog) niet ontdekt

hands-on facility

Keurig volgens afspraak geleverd en opgehaald

keurig de afspraken nagekomen

n.v.t

L.Heskes

Schade aan bestelwagen geconstateerd
Schade aan bestelwagen geconstateerd
nadat de container is opgehaald. Omdat het een smalle straat is hebben wij de parkeerplaatsen bezet gehouden zodat de chauffeur er makkelijk bij zou Kunnen komen.
Buurvrouw boos naar buiten omdat de chauffeur met de container aan het slepen was vlak bij haar auto
Chauffeur heeft zich niet gemeld of gebeld ? Heeft zich langs de auto’s gewurmd waarbij waarschijnlijk ook mijn bestelwagen is beschadigt op zo’n 1,2 mtr hoogte normale auto lukt dat niet ?
Jammer dat de chauffeur het niet heeft gemeld/gezien en valt niks te bewijzen
Tegen de buurvrouw zij hij dat het hem niks interesseerde als ze een klacht zou indienen Dus zo is de mentaliteit bij dit bedrijf door het slepen is de straat ook beschadigd

Niet meer na voorval

Niet meer na voorval

Sander Suur

Bestellen ging makkelijk. Tijds vakken zijn raar. Lange wachttijden bij bellen. Zowel bij brengen als bij ophalen niet te gewenste tijd. Zeker bij ophalen heeft dit voor veel vertraging gezorgd op... Bestellen ging makkelijk. Tijds vakken zijn raar. Lange wachttijden bij bellen. Zowel bij brengen als bij ophalen niet te gewenste tijd. Zeker bij ophalen heeft dit voor veel vertraging gezorgd op het werk. Meerdere keren gebeld, verschillende informatie gekregen en de laatste keer minimaal 15 minuten in de wacht gestaan.

Makkelijk bestellen

Duidelijk over het wegbrengen en ophalen, betere communicatie, kortere wachttijden klantenservice.

nvt

Achteraf krijg je een factuur die men niet kan verklaren. Vervolgens laten ze ook afweten met contact hierover op te nemen.

Het is gemakkelijk geregeld

Zonder concrete onderbouwing geen spookfacturen sturen.

Sander Reijnen

Goede ervaring