8.2/10

Erlo

Duidelijke website. Goed op de hoogte gehouden van levering. Op tijd geleverd.

Tijdige levering. Goedkoop.

In elke hoek van de bak een gat zodat afval op straat beland.

B. de Bakker

Prettige ervaring en klantvriendelijke service!

Snelle service en heldere communicatie

Nvt

Quist

Makkelijk te bestellen en snelle levering voor prima prijs

geen idee

Contact is goed maar niet zelfde dag geleverd.

Contact met klantenservice is verder goed.

Op de website wordt geadverteerd met levering van container op dezelfde dag. Dit was voor onze container van 3 m3 niet mogelijk vanwege drukte. Ik zou dan ook niet adverteren dat dezelfde dag... Op de website wordt geadverteerd met levering van container op dezelfde dag. Dit was voor onze container van 3 m3 niet mogelijk vanwege drukte. Ik zou dan ook niet adverteren dat dezelfde dag mogelijk is.

Elise

Klantgericht. Prima en snelle service

Goede en vriendelijke communicatie. Hele snelle reactie na online bestelling.

Boekholt

Op woensdag de container besteld, echter te laat voor levering op donderdag. Hierover werd ik donderdagochtend netjes geïnformeerd. Levering tussen 7 en 11. Om 3 uur nog geen container, dus gebeld.... Op woensdag de container besteld, echter te laat voor levering op donderdag. Hierover werd ik donderdagochtend netjes geïnformeerd. Levering tussen 7 en 11. Om 3 uur nog geen container, dus gebeld. Wordt vervolgens niet teruggebeld, dus s avonds maar weer gebeld. Zou zaterdag om 8 uur direct worden opgepakt. Wordt ik weer niet terugbelde. Zelf weer gebeld en kreeg te horen dat het nu maandag zou worden....

Prijs

Beter plannen en klant informeren

astridaries

Zeer slecht container puin 3 vierkante meter besteld IPV grof vuil, gelijk gebeld werd direct geregeld. Zie op mail weer puin staan en of ik nog 590 euro wilde betalen. Ik bel op vind dit vreemd nee... Zeer slecht container puin 3 vierkante meter besteld IPV grof vuil, gelijk gebeld werd direct geregeld. Zie op mail weer puin staan en of ik nog 590 euro wilde betalen. Ik bel op vind dit vreemd nee hoor mevr 10 vierkante meter. Dus moeten anuleren en dan hoppa 24 euro administratiekosten ben boos.

Website verbeteren en wachttijd bellen en graag kundige telefonisten

Ja sen

Snelle service en scherpe prijs

Heel snel contact via internet en bevestiging via telefoon. Chauffeur belt van te voren over moment van ophalen. Chauffeur dacht mee over plek van plaatsing.

Door drukte iets later dan gepland neergezet. Dit is geen punt voor mij geweest. Hou hier eventueel rekening mee.

Particulier

Komt afspraken na, goede digitale site .

Website

Nvt

M. Snijders

Prima ervaring. Met name door de vriendelijkheid en openheid waarmee de medewerkers inzicht geven in de (on)mogelijkheden. Bijvoorbeeld toen het met ophalen niet helemaal soepel verliep.

Eerlijkheid en vriendelijkheid van de medewerkers.

Pro-activiteit: Laat de klant weten wanneer iets niet volgens planning verloopt. Een heldere communicatie voorkomt onnodige ergernis.