8.2/10

Marion Glaudemans

Prima ervaring, snelle levering, goede prijs

goede prijs, snelle levering

Vermelden hoeveel ruimte er moet zijn voor het plaatsen van de bak. De afmeting van de vrachtwagen is ook van belang (bij het van achteren lossen).

N Raijmann

Top!

Duidelijkheid, geen percentages van bepaalde stoffen bij bouw/sloop afval.

geen.

Boer

Was zeer op tijd.
Jammer dat hij hem verkeerd neer heb gezet.
Terwijl ik nog had gezegd waar hij moest staan.

Hij is op tijd

Had een afspraak tussen 12en4 uur.
Maar hij werd al om kwart over 8 gebracht.

Arjan Oudijn

Snel geregeld en op tijd geleverd. De bezorgde container was echter heel erg oud en in erbarmelijke staat . Scharnieren kapot. Onder de graffiti. Het was een gesloten 10m3.

Stipte levering. Goede site.

zorg ervoor dat je een goede container levert.

jordy Disco

Waardeloos

afspraken nakomen

schuurhuis

Snel en vriendelijk geïnformeerd

Snelle levering, vriendelijk personeel en komt afspraken na

Misschien wat lagere prijzen zou nog mooier zijn

Kessler

Snel

Snel

Sten

Een super nette service! Laat op de avond besteld en toch de volgende ochtend om 09:00 uur geleverd. Ook het ophalen is top gegaan, avond van te voren via de site aangegeven en hoefde niet eens... Een super nette service! Laat op de avond besteld en toch de volgende ochtend om 09:00 uur geleverd. Ook het ophalen is top gegaan, avond van te voren via de site aangegeven en hoefde niet eens thuis te zijn. Container was weg toen ik thuis kwam van werk! Daarnaast ook een goede prijs! Wanneer ik weer een container nodig zal ik deze zeker weer hier bestellen.!!

Snelle reactie en levering!

Vissia

Goedkoop

klus en bouwservice Peter Willems

2x Een container besteld en 2x wijkt de bezorg en ophaaltijd af van de gevraagde tijd. Jammer, de eerste keer werd de container pas na de kerstdagen opgehaald terwijl expliciet gevraagd werd dat... 2x Een container besteld en 2x wijkt de bezorg en ophaaltijd af van de gevraagde tijd. Jammer, de eerste keer werd de container pas na de kerstdagen opgehaald terwijl expliciet gevraagd werd dat voor de feestdagen te doen en de laatste keer begon ik met de sloop van een badkamer en had om 10.00 de container besteld en om 14.00 kwam die.

De goedkoopste

lever-en ophaaltijden beter afstemmen.