8.2/10

PC

Snelle levering en ophaalservice

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Telefonische bereikbaarheid klantenservice (wachttijd)

Roepert

Snelle levering, alles naar wens!

snelle levering

de container kwam buiten het afgesproken tijdstip, 2u te vroeg. Zou fijn zijn als het binnen het tijdvak lukt.

Pieterse

snelle service

Jeroen Dijker

Heel vriendelijk en duidelijk

Fijn contact ook met aflevering

Rippen

Helemaal top! Perfect geregeld.

De goedkoopste met langste huur periode.

Als de container niet op afgesproken tijd geleverd kan worden dan graag een berichtje.

Goossens

Perfect

Snel en goede communicatie

Niets

Groenewegen

Bij het ophalen fatsoenlijker met de spullen van mensen omgaan

El Bakkali

Heel goed

Heel duidelijk

Ellen

Top levering, netjes geplaatst

Behulpzaam, Strak gemanoeuvreerd in de binnenstad van Utrecht.

De container werd om 9.30 gebracht ipv 11.00 maar werd netjes 10 min van te voren op de hoogte gebracht.

Lenne van Schie

Onze ervaring is op zijn zachts gezegd vrij matig. Na veelvuldig contact te hebben gehad van maandag tot en met zondag om ervoor te zorgen dat voor het weekend de container gewisseld zou worden, is... Onze ervaring is op zijn zachts gezegd vrij matig. Na veelvuldig contact te hebben gehad van maandag tot en met zondag om ervoor te zorgen dat voor het weekend de container gewisseld zou worden, is dit helaas niet gebeurd. Dit moest in een vrij klein tijdsbestek omdat de geleverde container maar 2,5m³ was, terwijl op de factuur stond dat deze 3m³ zou zijn. Op de website stond vrij klein aangegeven dat dit ook zo geleverd zou worden in de regio Brabant en Limburg, maar zoals telefonisch ook aangegeven gingen wij uit van de maat zoals omschreven in de factuur, namelijk 3m³. Wij hebben, vanwege deze kleinere container uiteindelijk 2x2,5m³ container moeten bestellen.

Op de vrijdag werd ons verteld dat de container dezelfde dag en anders uiterlijk zaterdagochtend geleverd zou worden. Echter stond er op de betreffende zaterdag nog steeds een gevulde container voor de deur.

Aangezien wij toen inmiddels met een krappe tijdsplanning zaten, hebben wij de zondag een mail gestuurd met daarbij de vraag of de container de ochtend erna, voor 10.00 geleverd zou worden. Ons bouwproject had door dit voorval namelijk een grote kans op vertraging.

Wij hebben, om ervoor te zorgen dat de container voor de betreffende vrijdag geleverd zou worden, letterlijk elke dag contact met jullie gehad sinds de maandag daarvoor, dus welgeteld 7 van de 7 dagen, met o.a. Bas, René en een vrouwelijke collega (haar naam zijn we even kwijt). In eerste instantie zou de container zelfs de woensdag al gewisseld worden, hier hebben wij donderdag dan ook nog een mailtje over gestuurd. Vrijdagochtend, half 9, is hier nog telefonisch contact over geweest, toen is beloofd dat de container dezelfde dag nog op vrachtwagen werd gezet en dat deze dezelfde dag en anders zaterdagochtend geleverd zou worden.

Zaterdagochtend is deze niet geleverd, hier is dezelfde dag rond 13h nog telefonisch contact over geweest met jullie, er is ons toen aangegeven dat er nog een noodnummer werd gebeld, om te zien of er nog iets gedaan kon worden, maar ons werd ook verteld dat er gevreesd werd dat er helaas niks meer aan gedaan kon worden.

Na alle informatiewisseling zoals hierboven omschreven, hebben wij geen reactie meer gehad. Bovenstaande tekst is vrijwel gelijkend aan een mail die wij de betreffende zondag verstrekt hadden. We hadden gehoopt op een passende oplossing, waarbij o.a. de container op maandagochtend geleverd zou worden. Wij hebben dit uiteindelijk zelf opgelost, buiten containermaat om, door eigenhandig de hoofdleverancier op maandagochtend te contacteren.

De container is uiteindelijk op maandag rond 11h geleverd, maar een volledig passende oplossing is nooit ontvangen. Van containermaat zelf is tot op heden geen reactie geweest.

vriendelijke klantenservice

- afspraken nakomen
- reageren op e-mails
- zelf contact opnemen als er klachten zijn
- sneller handelen
- andere instelling voor klantenservice wachtberichtje (wij hebben telkens minimaal 10 minuten in de wacht gestaan)
- medeleven tonen
- passende oplossing leveren als mensen al enkele dagen wachten op antwoord
- 1 medewerker per klant