8.2/10

Marcel

Snelle en goede service

container word netjes geplaatst waar je hem hebben wil

Navigatie werk niet altijd even goed, stond achte het huis i.p.v. voor.

Kydo dinh

Wangen gemaakt met houten platen. Attente chauffeur reed langs en zag dat het boven de 20cm overstak. Ik ben gebeld en gemaild hierover. Met tip om de wangen of te zagen of plat te leggen. Door de... Wangen gemaakt met houten platen. Attente chauffeur reed langs en zag dat het boven de 20cm overstak. Ik ben gebeld en gemaild hierover. Met tip om de wangen of te zagen of plat te leggen. Door de adequate communicatie voorkomt containermaat hiermee toekomstige ergenissen voor beide partijen!

Communicatie
Attente chauffeur

De prijs mag nóg lager ;)

Zk montage

Op tijd levering!

Binnen 24 uur geregeld

blanken

Afspraaksysteem is niet betrouwbar, dat komt omdat jullie afspreken moeten maken oor een lokale collega.

Betrouwbaarheid tijdstip levering en ophalen verbeteren

Rik

Goede communicatie

Momenteel niet

Beks

Goede communicatie. Komen afspraken na en leveren op tijd

Communicatie en prijs

Misschien app variant aanbieden waarop je kan bestellen en afmelden

Fabienne Schouten

Duidelijk

Meer info over de plek waar een container precies zou passen

Zsa

Supergoed.. snelle service, doen precies wat ze beloven! Zeer tevreden

Doen precies wat ze beloven

Het lukte online niet om de container op te laten halen

Yvonne

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

De communicatie

Trudy Veldhuizen-Visser

Container makkelijk te regelen op internet, bij vragen wordt je netjes geholpen. Mijn vraag over welke container van m3 ik het beste kon regelen, kon men niet beantwoorden. Dat was wel jammer, maar... Container makkelijk te regelen op internet, bij vragen wordt je netjes geholpen. Mijn vraag over welke container van m3 ik het beste kon regelen, kon men niet beantwoorden. Dat was wel jammer, maar gelukkig hadden we een goede container gegokt.

Duidelijk aangegeven dat je bijvoorbeeld contact moet zoeken met de gemeente voor een eventuele vergunning. Alleen als je op zeer korte termijn een container nodig hebt, raad ik aan dit niet op te... Duidelijk aangegeven dat je bijvoorbeeld contact moet zoeken met de gemeente voor een eventuele vergunning. Alleen als je op zeer korte termijn een container nodig hebt, raad ik aan dit niet op te vragen. Onze gemeente vroeg hier 4 weken voor..

Dat het wel fijn is dat iemand weet hoe groot de container moet zijn voor bepaalde afmetingen. De container die wij hadden, zat wel vol gaten. Dat vonden wij als klant nog wel een ding. Echter is... Dat het wel fijn is dat iemand weet hoe groot de container moet zijn voor bepaalde afmetingen. De container die wij hadden, zat wel vol gaten. Dat vonden wij als klant nog wel een ding. Echter is alles goed gegaan.