8.2/10

Andeweg

Super snel.

Op tijd levering. Zoals afgesproken.

Geen.

Ahmet Cengiz

Super

Reageren snel. Snelle afhandeling

Linkjes werken niet echt van de mail, maar telefonisch word toch alles weer geregeld

Familie H

Prima ervaring. Containermaat heeft z'n uiterste best gedaan de volle container een dag eerder op te halen , dan mogelijk was en dat is hen gelukt. Zo is voorkomen dat mijn ouders hun inboedel niet... Prima ervaring. Containermaat heeft z'n uiterste best gedaan de volle container een dag eerder op te halen , dan mogelijk was en dat is hen gelukt. Zo is voorkomen dat mijn ouders hun inboedel niet hoefden te zien liggen in de container. Voor de menselijke maat heeft Containermaat zich goed ingespannen voor ons : Fijn !! Bedankt voor het mee denken en begrip.

meedenken

Jopie kuijpers

Slecht

Goed bereikbaar

Als ze container plaatsen en vragen om medewerking ivm het plaatsen in het centrum voor nare gevolgen en dat je dan met man en macht bezig zijn om hem dezelfde dag weer op te halen dat ze dan... Als ze container plaatsen en vragen om medewerking ivm het plaatsen in het centrum voor nare gevolgen en dat je dan met man en macht bezig zijn om hem dezelfde dag weer op te halen dat ze dan mededelen dat het op z’n vroegst maandag kan.
Nu al 2 x de container opengehaald en elke keer een chaos moeten aantreffen omdat de cointaner vandaag dinsdag hier nog staat vind ik dir ronduit schandalig dat wij hier met de overlast zitten omdat het bedrijf geen tijd heb om de container op te halen!

Ashok Marla

Not very happy

None actually. You guys are just transactional

Please understand that sometimes very rarely there could be exceptions and you should go out of your way to find a solution to customer problems. I had an urgent need to pick up the container as it... Please understand that sometimes very rarely there could be exceptions and you should go out of your way to find a solution to customer problems. I had an urgent need to pick up the container as it was blocking a very important event for me and you could not help despite multiple requests. For me, your company is least bothered about customer empathy. No point in taking such feedback from customers when you do not know how to act on customer satisfaction

Stroom

Container conform afspraken bezorgd en opgehaald.

Zie hierboven

Nvt

Hamers

Afspraak maken en regelen ging prima. Moet wel nog geleverd worden

Makkelijk te regelen. Tel contact over inhoud wel of niet toegestaan was prima.

Van Dijk

Snelle service, werd ook netjes gebeld om zowel de datum van plaatsing definitief af te stemmen en ook door de chauffeur om af te stemmen waar de container exact geplaatst moest worden.

Goede service.

jammer dat je niet een afdelkzeil kan bijbestellen.

Doodkorte

Levering en telefonische support

Remco Poppelaars

Netjes bevestiging gehad van de bestelde container, tevens dat ze tussen 14 en 18 u komen brengen. Vervolgens krijg ik om 9 u in de ochtend een hele vriendelijke meneer aan de telefoon, waar hij nu... Netjes bevestiging gehad van de bestelde container, tevens dat ze tussen 14 en 18 u komen brengen. Vervolgens krijg ik om 9 u in de ochtend een hele vriendelijke meneer aan de telefoon, waar hij nu precies moest staan. Prima service, wel veel te vroeg want ik had geregeld dat ik vanaf 13.30u thuis zou zijn. Toen ik thuis kwam stond hij precies daar waar we afgesproken hadden echter wel achterste voor. Kortom fijne communicatie maar wel nog wat verbeter punten. Kortom positieve kritiek.
Met vriendelijke groet, Remco Poppelaars

Prijs