8.2/10

J.joustra

Prima communicatie en op tijd geleverd

Duidelijkheid

M. kat

Dramaclub en totaal niet klantgericht

Klantvriendelijkheid en meedenken

Kapsalonkleinvenetie

Súper tevreden, vooral omdat ze veel ruimte om op te halen. Heel relax met opruimen.

Ze luisteren naar wensen van de cliënt

Voor mijn hoeft niet te veranderen ik vindt een top service. Bedankt

Pieter

Snel, volgens afspraak en vriendelijk

scherpe prijs

Diane

Levering keurig op tijd
Goede communicatie per mail en app dat de afgesproken tijd geregeld is

Leveren op afgesproken dag

De aanwijzing die je geeft waar te plaatsen dit ook aan de chauffeur doorgeven de beste man had me gebeld in de ochtend ik was aan het werk en kon niet opnemen de container zou tussen 14 en 16 uur... De aanwijzing die je geeft waar te plaatsen dit ook aan de chauffeur doorgeven de beste man had me gebeld in de ochtend ik was aan het werk en kon niet opnemen de container zou tussen 14 en 16 uur komen
Dus hij wist niet waar hij moest plaatsen

Vijverberg

Ik heb op een zondag een container besteld op de website voor de volgende dag. Die keuzenoptie stond er immers tussen. Maar aangezien de planners niet op zondag werken konden ze die belofte helemaal... Ik heb op een zondag een container besteld op de website voor de volgende dag. Die keuzenoptie stond er immers tussen. Maar aangezien de planners niet op zondag werken konden ze die belofte helemaal niet waarmaken. En zelfs de dinsdag lukte niet.
Ik ben door 2 dames op de hoogte gehouden maar mijn aannemer moest al beginnen en ik had hiermee dus vertraging van het project.

Container is geleverd

De website is niet duidelijk, keuzevak om de volgende dag een container te bestellen staat beschikbaar maar dat kunnen ze niet nakomen. Achteraf had ik liever voor een ander bedrijf gekozen die de... De website is niet duidelijk, keuzevak om de volgende dag een container te bestellen staat beschikbaar maar dat kunnen ze niet nakomen. Achteraf had ik liever voor een ander bedrijf gekozen die de juiste info op hun website plaatsen

De jong bouw

Container besteld en werd niet op de afgesproken dag afgeleverd. Dus konden de verbouwers niet direct hun werk doen.

Op de website aangeven dat het druk is en dat ze vertragingen ondervinden.

Dennis Van Der Veen

Snel en prettig geholpen

Snelheid

Chauffeur met een lach

Leeladhar

Delivery and pick up of the container was easy without any issues

Good Service

Nothing

André Ramp

Snel en eenvoudig een afval container geregeld.

Telefonisch contact om af te stemmen als het gevraagde tijdstip niet helemaal uitkomt.