8.2/10

Suzan

Snel en vriendelijk geholpen!

Duidelijk en geen verassingen.

Geen enkele

Brian van steenis

Tijden afspreken is onmogelijk bij containermaat, plaatsing zou tussen 16:00 en 1800 zijn werd in de ochtend om 07:00 gebracht container zou vrijdag middag gehaald worden donderdag om 2 uur Stond de... Tijden afspreken is onmogelijk bij containermaat, plaatsing zou tussen 16:00 en 1800 zijn werd in de ochtend om 07:00 gebracht container zou vrijdag middag gehaald worden donderdag om 2 uur Stond de chauffeur er om de container op te halen dus afspraken maken is onmogelijk had er namelijk speciaal twee keer voor gebeld

Goedkoop

Luisteren naar de klant als hij specifiek aangeeft hoe laat ze kunnen komen

H Prijs

Over het algemeen prima

Heldere info, heel duidelijk wat je krijgt voor welk bedrag

De leveringsagenda. Wij wilden de bak op donderdag, kregen we een mail dat hij op woensdag tussen 14 en 18 uur geleverd zou worden. Op zich geen probleem, maar ik begreep daarmee de optie voor een... De leveringsagenda. Wij wilden de bak op donderdag, kregen we een mail dat hij op woensdag tussen 14 en 18 uur geleverd zou worden. Op zich geen probleem, maar ik begreep daarmee de optie voor een keuzedag niet helemaal. Overigens kwam de bak vervolgens om 6.30 uur aan en troffen we een minder vriendelijke chauffeur. We wonen nog niet op de locatie, dus het was een zegen dat mijn vriend een soort 6e zintuig had en ineens heel snel naar de locatie wilde gaan. Daar trof hij de chauffeur.
Een telefoontje van jullie kant dat het systeem plat had gelegen gaf ons wel weer een goed gevoel. Dit soort dingen kunnen gebeuren.

Jurgen Hell-Frijters

Duidelijkheid

Marco de Kuijer

Duidelijk en eenvoudig

Hilly olde Olthof

De eerste container prima. Bij omwisselen inhoud ging het mis. Ik moet 130 bij betalen maar kreeg een nota van 160. Gebeld en gemaild maar nog niet de juiste factuur. Wacht dus even met betalen

Netjes voor de telefoon

Afspraak nakomen . Nieuwe nota sturen

C.de Vroege

Meedenkend

Niet

Ronald de maertelaere

Prima , makkelijk bestellen, prima service

Mooi op tijd

Communicatie

Berthyl

Klantcontact is goed. Ik had een vraag of ik een container met een scheur wel kon vullen met 6 ton puin. Binnen een uur had ik antwoord, dat ik zonder problemen kon gaan vullen.
De...
De geselecteerde bezorgtijd (1600-1800) werd in de bevestiging al verruimd naar 1400-1800. De levering kwam om 730. Was gelukkig thuis. Ik besef dat geselecteerde tijden een verzoek is geen afspraak.