Yassin

Top bedrijf. Snel geleverd, binnen 1 dag alweer opgehaald. Onwijs fijne service, precies geplaatst ook op de locatie die wij hadden aangewezen (ondanks dat wij niet thuis waren). Echt een top... Top bedrijf. Snel geleverd, binnen 1 dag alweer opgehaald. Onwijs fijne service, precies geplaatst ook op de locatie die wij hadden aangewezen (ondanks dat wij niet thuis waren). Echt een top bedrijf, gaan wij vaker doen!

henk brugts

Goed snel geleverd

Roelof Oost

2 containers gehuurd, t.b.v. afvoer oude stenen. Uitstekende en snelle service. Containers aangevraagd via de website, klaargemeld, verder geen omkijken naar! En scherp geprijsd. Zelf geen gesleep,... 2 containers gehuurd, t.b.v. afvoer oude stenen. Uitstekende en snelle service. Containers aangevraagd via de website, klaargemeld, verder geen omkijken naar! En scherp geprijsd. Zelf geen gesleep, ideaal.

Leo Dingemanse

Snelle levering, aardige chauffeur, snelle ophaalservice.

Abbe Post

Alles gaat zoals beloofd

Harry Strikwerda

Reserveren ging makkelijk. Wilde achteraf een kleinere container en dit was geen probleem. Verrekening was ook vlug afgehandeld.

Goedkoop en snelle levering

Hans Reuling

Ging gemakkelijk en goed ,

Rody Pals

Gewoon top! Bij vragen wordt er gebeld en super snel geschakeld. Op mails wordt direct gereageerd dus niets dan lof !

Kees de Rijke

Prima geregeld en goed de afspraken nagekomen