Het was een uitdaging maar het is gelukt , container op de juiste plaats.Super tevreden.
Arjan de Graaf
Prima afhandeling! Snel geleverd, vlakbij waar nodig neergezet en snel weer opgehaald.
Jan
Snelle levering, goede communicatie, fijne medewerkers, snel ophalen. Zeer aan te bevelen.
Charita
Zeer goede en snelle service.
Jvbdienstverlening
Keurig volgens afspraak en plaatsing zo dicht mogelijk bij het werk
Nina
Goede service, snelle levering, komen afspraken na!
Marlies Zwolle
De medewerkster gaf goed advies en belde mij terug om een goedkopere optie te adviseren . Goede communicatie via E-mail betreft tijdstip bezorging en tijdstip ophalen. Voor mij verdienen...De medewerkster gaf goed advies en belde mij terug om een goedkopere optie te adviseren . Goede communicatie via E-mail betreft tijdstip bezorging en tijdstip ophalen. Voor mij verdienen ze een welverdiende 10
Super bedrijf. Goede communicatie, scherpe prijzen, komen afspraken goed na en mooi materieel. Echt een aanrader en volgende keer weer.
Koemans
Super! Denken mee tijdens plaatsen.
Tinus Kort
Prima bedrijf. Afspraken worden perfect nagekomen. Zal zeker vaker gebruik van hun maken. Mensen bedankt.