Een bedrij uit Urk

Mensen waren aardig en behulpzaam aan de telefoon.

Marcel

Goed, snelle levering. Op tijd opgehaald

A

Alles is goed en netjes verlopen

Terlien

Aanvraag via website was niet helemaal goed gegaan ondanks automatische bevestiging. Na contact alsnog goed opgelost en keurig op de dag van verzoek geleverd. Ophalen werd netjes bevestigd per... Aanvraag via website was niet helemaal goed gegaan ondanks automatische bevestiging. Na contact alsnog goed opgelost en keurig op de dag van verzoek geleverd. Ophalen werd netjes bevestigd per e-mail. Fijn ook dat je kunt kiezen voor een alles in 1 container.

Esman

De planning en de informatie naar de klant waren niet optimaal. Ik heb hierover zelf moeten bellen en bij het ophalen van de container ben ik helemaal niet geïnformeerd. Stond in eens om 7:00 uur op... De planning en de informatie naar de klant waren niet optimaal. Ik heb hierover zelf moeten bellen en bij het ophalen van de container ben ik helemaal niet geïnformeerd. Stond in eens om 7:00 uur op de stoep. Verder is de container netjes geplaatst en keurig verwijderd.

Particulier

Prima service. Echt een aanrader.

Wilting

Zeer goede en snelle service! 2 containers besteld en beide met een dag geplaatst/gewisseld. Top!

Siebenhuner

Snelle en goede service